Antidepresan Kullanan arkadaşlar lütfen bir bakarmisiniz

Nastiya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
66
28
3
28
Arkadaşlar ben dün dr a gitdim ve bana Lustral Abizol ve Grandaxin isimli ilaçları yazdı aranizda bunlari kullananlar varmi lütfen kullandim ama çok korkuyorum ya beni deli felan ederse diye kullandiysaniz Allah rizasi için bu yorum yapin benimde içim rahatlasin

Antidepresan neden deli etsin ya hu. Doktor gerek görmüş ki vermiş. İlaçların adlarını ve içeriklerini bilmiyorum ama geçici bir süre ben de antidepresan kullandım, sonra azaltarak bıraktım. Sorun olmadı.

Lustral bilmiyorum ama bu abizol içeriği farkli birde ilk defadir ve korkuyorum o yüzden

Lustral bilmiyorum ama bu abizol içeriği farkli birde ilk defadir ve korkuyorum o yüzden
Lustral kullandım.. 3 sene... Yine olsa yine kullanırım canım ilacım. Dr gerekli gördüyse kullanın öyle dedikleri gibi bagımlı olmazsınız merak etmeyin altı ay kullanmdan da bir etki beklemeyin. İlaçlar sizi rahatlatır ve seratonin dengesini sağlar telkinlere ve mental olarak iyileşmeye daha açık olursunuz ilacın amacı bu. Düzenli kullanın kesinlikle. İlk haftalar sersemlik yapabilir cok dogal. Aldanmayın devam edin etkisini görürsünüz

Gercektenmi ya peki abizol hakkinda bir bilginiz varmi acaba?beni iceriginde intihar tetikler yazisida çok korkutuyor

Gercektenmi ya peki abizol hakkinda bir bilginiz varmi acaba?beni iceriginde intihar tetikler yazisida çok korkutuyor
Onu kullannadım ama bütün antidepresanlar da bu yan etkiler yazılıdır. Siz şu an hastalıktan da kaynaklı tedirginsiniz ilaçlarla alakalı da evham yapmaya meyillisiniz dogal olarak.. Ben de öyleydim oradan biliyorum hatta ilk içtiğimde kendimi dinledim sürekli ne olacak acaba diye. Rahat olun akışa bırakın kendinizi bırakın ilac görevini yapsın :)

Ya Allah sizden razi olsun icime su serpdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…