K Kayipyel Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Nisan 2023 41 -11 1 21 11 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Kayipyel #1 Merhaba arkadaşlar, bugün antidepresan yazdı doktor. 1 saat önce kullandım ama çok kötü hissettim birden. Başımı yastığa koyup ağlayasım var. Biraz iyi hissediyordum, bu ilaçla o da gitti. Bu normal mı?
Merhaba arkadaşlar, bugün antidepresan yazdı doktor. 1 saat önce kullandım ama çok kötü hissettim birden. Başımı yastığa koyup ağlayasım var. Biraz iyi hissediyordum, bu ilaçla o da gitti. Bu normal mı?
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.196 3 89.899 528 11 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Kayipyel #2 Normal, birkaç haftaya alışırsın, etki etmesi de 1-2 ay arasında sürer.
K Kayipyel Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Nisan 2023 41 -11 1 21 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Kayipyel #3 Daha önce 1 ay kullanıp yarıda kestim. Kullandığım süreçte bileklerimi kestim, sürekli kendime zarar vermek istedim. Sanırım bırakmak lazım
Daha önce 1 ay kullanıp yarıda kestim. Kullandığım süreçte bileklerimi kestim, sürekli kendime zarar vermek istedim. Sanırım bırakmak lazım