• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antidepresan gözbebeklerimi büyüttü

tozlutarihkokusu

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
1.512
484
688
İstanbul
Arkadaşlar anksiyete sebebiyle dr ilaç tedavisi başlattı. Ama ilaç gçzbebeklerimi büyüttü. Doktora göre önemli değil ama ben yine de endişelendim. Böyle birşey yaşayan oldu mu.

Arkadaşlar anksiyete sebebiyle dr ilaç tedavisi başlattı. Ama ilaç gçzbebeklerimi büyüttü. Doktora göre önemli değil ama ben yine de endişelendim. Böyle birşey yaşayan oldu mu.

İlacı kullanmaya yeni başlamışsınız sanırım. Vücudunuz ve beyniniz ilaca alışana kadar böyle tepkiler vermesi normal. Ama mesela 1-1,5 aydan sonra da göz bebekleriniz eski haline gelmezse bir endokronoloji uzmanına görünebilirsiniz. Tiroidle alakalı bişeyler de olabilir, eğer gerçekten öyleyse doktorunuz size başka bir antidepresan verir. Ama şimdilik canınızı sıkmayın. Normal çünkü.

İlacı kullanmaya yeni başlamışsınız sanırım. Vücudunuz ve beyniniz ilaca alışana kadar böyle tepkiler vermesi normal. Ama mesela 1-1,5 aydan sonra da göz bebekleriniz eski haline gelmezse bir endokronoloji uzmanına görünebilirsiniz. Tiroidle alakalı bişeyler de olabilir, eğer gerçekten öyleyse doktorunuz size başka bir antidepresan verir. Ama şimdilik canınızı sıkmayın. Normal çünkü.

Çok teşekkür ederim. Evet yeni başladım. 2 hafta yarım kullandım. Şimdi tam kullanıyorum ama galiba bu ilaç bana ağır geliyor. Tam içmeye başlayalı dudagım yanıyor sanki boğazımda birşey varmış da gitmiyormuş bir his olmaya başladı. Sevmedim ben bu ilacı :(

benim gözlerim seyirmeye başladı kullandığımdan beri 10 gün oldu geçmesini bkliyorum geçmezse KBB ye gidicem

ne güzel büyük gözbebeği seksi gösterir
ama diğer yan etki biraz sıkıntılı tekrar sorun bence doktorunuza?

Back