Antidepresan etki etme süresi

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
28
Arkadaşlar on gündür l.....l adli antidepresani kullaniyorum henüz bir etkisi olmadi hala ayniyim tam olarak ne zaman etki ediyor antidepresanlar

merhaba arkadaşlar
benmde sorunum kaygı heyecana bağlı mide şikayetleri (kusma,bulantı,iştahsızlık,bulanık görme,ellerde ayaklarda uyuşma soğukluk vb)
ben uzun zamandır paxera20mg ve redepra30mg ilaçlarını kullanıyordum ve iyiydim son zamanlar yasadıgım heyecan ve stres sebebıyle tekrar rahatsız olmaya basladım doktora gittim paxerayı30mg cıkarttı ve elimde redepra olup olmadığını sordu bende az kaldı yazarsanız iyi olur demiştim bana redepra yerine zestat yazmış aslında ikiside aynı muadil ilaçlar imiş fakat zestat benim gün boyu uyuşuk olmama uyanamama sebebiyet verdi ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta..redepra aldım gece bugun gayet dincim ama midem şiş açlık hiç hissetmiyorum keyfisizim paxera doz artışından da kaynaklı olabilir mi

Sabırlı olun l...l olarak yazdığınız ilacı tam olarak anlayamadım. Amcak her ilacın her bünyeye etki etme süresi alışma ve atılma süresi farklıdıe. Bazıları altı ayı dahi bulabirlir. Bazen kontrollerde doz değişimleri yeni ilaç eklemeleri dahi yapışabilir. Bu süreçte sabırlı olup doktorunuza güvenmelisiniz. Kendi kendinize ilacı asla bırakmayın. Tüm belirtileri doktorunuzla görüşün

Aynen artik beklicem biraz daha iyileşmek icin olmadi doktor belki degistirir ya da dozu artirir

Bu ilaçlara yeni başladığınız için 1 ay sonra muhtemelen kontrole çağırdı değil mi? Öyle olması gerekiyo ve 1 ay kullan ve kontrole git doktor soruyo zaten nasıl hissediyorsun vs. İyi gelmemiş ise ilacı değiştiriyor yada dozu yükseltiyor sabırlı olun

Doktor bana sen cok kaygılısın iki hafta sonra gel dedi ilk haftasinda gitmiştim su an ilaci ictigimin üçüncü haftası haftaya gidicem

Doktor bana sen cok kaygılısın iki hafta sonra gel dedi ilk haftasinda gitmiştim su an ilaci ictigimin üçüncü haftası haftaya gidicem
Tamam işte gidince tekrar anlat sorununa çözüm bulacağına inanıyorum sıkma canını kafana takmamaya çalış

Tamam işte gidince tekrar anlat sorununa çözüm bulacağına inanıyorum sıkma canını kafana takmamaya çalış
Öyle yapicam artik ilaci alanlarin aglayamadigini falan duymuştum bugun bir olaydan cok etkilenip baya agladim hala ilac pek bir etki etmedi olmadi degistirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…