- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 28
- Konu Sahibi loveyourselff
Arkadaşlar on gündür l.....l adli antidepresani kullaniyorum henüz bir etkisi olmadi hala ayniyim tam olarak ne zaman etki ediyor antidepresanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki hafta oldu henüz bir sey yokIki hafta sonra etki etmeye baslar buyuk ihtimal
Yok valla her gün şeker yutar gibi yutuyorum hic bir etki yokPlasebo etkiside mi olmadi yahu.
Aynen artik beklicem biraz daha iyileşmek icin olmadi doktor belki degistirir ya da dozu artirirSabırlı olun l...l olarak yazdığınız ilacı tam olarak anlayamadım. Amcak her ilacın her bünyeye etki etme süresi alışma ve atılma süresi farklıdıe. Bazıları altı ayı dahi bulabirlir. Bazen kontrollerde doz değişimleri yeni ilaç eklemeleri dahi yapışabilir. Bu süreçte sabırlı olup doktorunuza güvenmelisiniz. Kendi kendinize ilacı asla bırakmayın. Tüm belirtileri doktorunuzla görüşün
Doktor bana sen cok kaygılısın iki hafta sonra gel dedi ilk haftasinda gitmiştim su an ilaci ictigimin üçüncü haftası haftaya gidicemBu ilaçlara yeni başladığınız için 1 ay sonra muhtemelen kontrole çağırdı değil mi? Öyle olması gerekiyo ve 1 ay kullan ve kontrole git doktor soruyo zaten nasıl hissediyorsun vs. İyi gelmemiş ise ilacı değiştiriyor yada dozu yükseltiyor sabırlı olun
Tamam işte gidince tekrar anlat sorununa çözüm bulacağına inanıyorum sıkma canını kafana takmamaya çalışDoktor bana sen cok kaygılısın iki hafta sonra gel dedi ilk haftasinda gitmiştim su an ilaci ictigimin üçüncü haftası haftaya gidicem
Öyle yapicam artik ilaci alanlarin aglayamadigini falan duymuştum bugun bir olaydan cok etkilenip baya agladim hala ilac pek bir etki etmedi olmadi degistirirTamam işte gidince tekrar anlat sorununa çözüm bulacağına inanıyorum sıkma canını kafana takmamaya çalış