• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresan bıraktım ama iyi değilim

Afflicted

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
105
32
28
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır içtiğim antidepresani kademeli bıraktım . Ancak gözlerde titreme baş dönmesi yoğun iç sıkıntısı ağlama krizleri bir şeylere odaklanamama ve en son olarak sabah ben neredeyim şeklinde uyandığımda etrafımı yabancilama şeklinde yanma etkiler yaşıyorum bunlar normal mi ne kadar sürer yaşayan varmi . Birde kimseyle görüşmek istemiyorum en sevdiklerim bile itici geliyor su sira sonra bana ne oluyor diye ağlıyorum . Baş dönmem yüzünden de dışarı çıkmak istemiyorum mesela şuan markete gitmem gerekiyor gözümde o kadar büyüyorki oralarda fenalasirmym düşer bayilirmiyim diye. Bunları yaşamış olanlar ve ya fikri olanlar yardımcı olabilir mi çok yıprandım sanki . Geri başlamak istemiyorum çünkü çocuk planım var ancak bu ruh haliyle çocuğum olsa ona nasıl bakarım diye oturup ona da ağlıyorum of çok Zor cook

GecmiG olsun geçer canım sabret olabiliyor bunlar doktor kontrolünde birakti isen sorun olmaz

Geçmiş olsun. SAbır ve güç gerektiren bir süreç. Öncelikle tebrik ederim. Kendinizle baş başa kalıp mücadeleyi seçtiğiniz için. Zor olacak ama olacak Allah’ın izniyle. Pes etmeyin. Haplar bağımlılık yapabiliyor ve vücut dengeyi kurmada zorluk yaşıyor başlarda. Yatıp uzanıp başım dönermi diye kendinizi dinlemeyi bırakın. Evde bol yürüyün. Sonra kapının önünde yürümelere başlayın. Sonra mesafeleri uzatın. Yavaş yavaş gelişecek herşey. Çocuğunuz olursa çok iyi bakarsınız çünkü siz zaten zor olanı seçmişsiniz. Kolay gelsin. Tebrikler. Dualarım sizinle.

Geçmiş olsun. SAbır ve güç gerektiren bir süreç. Öncelikle tebrik ederim. Kendinizle baş başa kalıp mücadeleyi seçtiğiniz için. Zor olacak ama olacak Allah’ın izniyle. Pes etmeyin. Haplar bağımlılık yapabiliyor ve vücut dengeyi kurmada zorluk yaşıyor başlarda. Yatıp uzanıp başım dönermi diye kendinizi dinlemeyi bırakın. Evde bol yürüyün. Sonra kapının önünde yürümelere başlayın. Sonra mesafeleri uzatın. Yavaş yavaş gelişecek herşey. Çocuğunuz olursa çok iyi bakarsınız çünkü siz zaten zor olanı seçmişsiniz. Kolay gelsin. Tebrikler. Dualarım sizinle.
Nasıl güzel bir mesaj ve nasıl güzel bir moral sözleri inanın gözlerim doldu ağlamak üzereyim şuan .. çok teşekkür ederim dışarı mecbur çıkıyorum sürekli evde durma şansım olsa aslında daha iyi gelecek ama disarisi beni en çok geren ama sabrediyorum Allah'ın izniyle asacağım insallah ..su sersemlik baş dönmesi olmasa bide daha iyi olacağım ama .. bu belirtiler ne kadar daha sürer ?

Nasıl güzel bir mesaj ve nasıl güzel bir moral sözleri inanın gözlerim doldu ağlamak üzereyim şuan .. çok teşekkür ederim dışarı mecbur çıkıyorum sürekli evde durma şansım olsa aslında daha iyi gelecek ama disarisi beni en çok geren ama sabrediyorum Allah'ın izniyle asacağım insallah ..su sersemlik baş dönmesi olmasa bide daha iyi olacağım ama .. bu belirtiler ne kadar daha sürer ?
İçten gelerek yazdım. Moral bulmanıza sevindim. Benim arkadaşıma doktor günde bir saat yürümesi gerektiğini söylemiş. Zamanla geçmişti. Doktorunuza danışın herkesin durumu faklı ve özeldir.

Sonuç olarak 1 ay sonrasında dayanamadım çökmüş hissettim kendimi boyuna ağrısı için ftrye gittim elektrik çarpma hissi var deyince ms olabilir nörolojiye git dedi o kadar korktmki beyn mr i çekildi ondada damar değişikliği vs dendi sonra onemli değil dendi. Bunlar iyice kötüye götürdü en son Dr um eski ilacın cymbaltaya geçti . 3 gündür alıyorum

Sonuç olarak 1 ay sonrasında dayanamadım çökmüş hissettim kendimi boyuna ağrısı için ftrye gittim elektrik çarpma hissi var deyince ms olabilir nörolojiye git dedi o kadar korktmki beyn mr i çekildi ondada damar değişikliği vs dendi sonra onemli değil dendi. Bunlar iyice kötüye götürdü en son Dr um eski ilacın cymbaltaya geçti . 3 gündür alıyorum
Üzülme vardır bir hayır rabbim sifani versin demek ki daha birakmanin zamanı değilmiş

Back