Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Şuanda ilacın en düşük dozunu kullanıyorum azalttık doktorla beraberDoz azaltarak bıraktırdığı için doktorlar yoksunluk sendromu olmuyor ama kendiniz şak diye bırakırsanız yoksunluk en had safhada doktor kontrolünde bırakın yoksunluk sendromu yaşamayın.
Haklısınız. İşte bazen geçmişte yaşadığımız şeyler ya tekrar olursa diye insan korkuyor ama denemeye mecburumAyrica soylede bir durum var artik o bozukluk sizde olmadigindan ihtiyaciniz yok ,yani beynin kimyasi bozulmustu artik duzeldigi icin yoksunluk hissetmeyeceginize dair kendinize telkinlerde de bulunun zira bakis acisini degistirmekte onemli bence
Rica ederim en düşük dozdan sonra bırakınca hiçbir sendrom olmuyor içiniz rahat olsun.Teşekkür ederim. Şuanda ilacın en düşük dozunu kullanıyorum azalttık doktorla beraber
İçimi rahatlattınız gerçektenRica ederim en düşük dozdan sonra bırakınca hiçbir sendrom olmuyor içiniz rahat olsun.
Ben ilk bıraktığım zaman en düşük dozu 1 gün içip 1 gün içmeyerek sonra 1 gün içip 2 gün içmeyerek vs uzun bi sürede bırakmıştım çok hafif bir baş ağrısı yaşamıştım ama çok kayda değer bişey değildi. Bırakmak çok kolay merak etmeyin.
Evet 5-6 ay sonra tekrarladı ama yine kötü şeyler yaşamıştım. Kedimi kaybettim, deprem oldu vs durup dururken geri gelmedi yani.İnşallah ben de sizin gibi rahat atlatırım. İlaçtan sonra hastalığınız tekrarladı mı peki?
Anlıyorum başınız sağolsun kediniz için İnşallah bir daha tekrarlamaz hastalığınızEvet 5-6 ay sonra tekrarladı ama yine kötü şeyler yaşamıştım. Kedimi kaybettim, deprem oldu vs durup dururken geri gelmedi yani.
Çok teşekkür ederim. Allah hepimize şifa versin inşallahAnlıyorum başınız sağolsun kediniz için İnşallah bir daha tekrarlamaz hastalığınız