Antidepresan Birakma Asamasi ve Yasananlari Paylasalim

Bende ilacı bırakalı bi hafta oluyor rexapin ve paxera kullanıyordum mide bulantısı şikayetiyle başlamıştım. Şimdi ilacı bıraktım terliyorum midem bulanıyor kusuyorum yemek yiyemiyorum acaba hastalığım mı tekrar başladı yoksa ilacı bıraktığım için mi böyleyim bilmiyorum doktor yeteri kadar kullandın bırakabilirsin dedi ama bu belirtiler beni çok tedirgin ediyor

Canım benimde ilacı bırakınca hazımsızlık bulantı oluyordu tansiyonum fırlıyordu dahiliye kadın dogum hepsine gittim sonuc yok . Meğer ilaçlar bağırsaklarımdaki yararlı bakterileri yok etmiş prebiyotik ve lif desteği alıyorum çok sükür iyiyım ayrıca dahiliye bana ezberden antidepresanlarını iç devam et dedi ve yolladı çok meraklılar ilaç vermeye

Bana da ilaçlara devam et dediler 20 gün sonra tekrar gel dediler bakalım ne diyecekler ben artık ilaç kullanmak istemiyorum gerçekten bıktım. Kocam da istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…