Antidepresan almaya başlamadan önce lütfen yardım:(

Saka yaparken dikkatli olmak lazim iste, bir insanin hassas noktasi ile saka yapmak zaten basli basina bir yanlis...

Dozunuda kacirdinmi tartismalar kalb kirmalar kacinilmaz...

Takma bence arkadasim, neticede tepkini koydun ve esin gelmis özür dilemis...bir daha yapacagini sanmiyorum...fisfisfis

Is sorununa gelince hersey arastirmak ve ilgilenmek bence, o tamamiyle senin elinde, gideceksin, geleceksin, göreceksin....Anneannem her zaman böyle söyler...a.s

Zaten is buldugun an yanlizlik sorununda cözülecek, yani bir tasla iki kus vuracaksin:teselli:

dershanelere başvurabilirsin canım ,genelde tempoları yoğun oluyor ama haftada 3-4 yada 5 gün çalışmak istiyorum dersen ona göre bir program çizerler diye düşünüyorum.
umarım hatasını anlamıştır eşin klava: ama bazen eşlerin böyle anlamsız şakalarına sadece gülerek cevap vermek daha akıllıca oluyor.
seni kızdırmak isterken, senin kızmayıp hatta üstüne bi espri daha yapman onu şaşırtacaktır eminim
hatta belki o kızar da bi daha yapmaz.kötükedihüso

yapacak hiçbirşey bulamadın
yalnızlığın verdiği sıkıntıyı
başka uğraşilarla dağıtıver
antidepresan falan bunlar abartı hadiseler senin durumunda

dersane çevirmenlik.. ne olursa olsun mutlaka bi işin ucundan tut, zamanla çevre edinir, kendini daha iyi hissedersin..
seni çok iyi anlıyorum, eşine kırılma sakın,sen kendinden emin ol hayatım.. önceliğin sen olsun..
Allah yardımcın olsun..

canım bende uzun yıllar antidepresan kullanmış biri olarak sakın ve sakın doktor vermedikçe öyle ağrı kesici gibi kendi kafandan alıp kullanmanı tavsiye etmiyorum.ayrıca doktor verse bile her anti depresan her bünyeye uymuyor ben 2 tane ilaç değiştirdim ve en son kullanığım fayda sağladı.onuda en az 1 yıl sürekli kullanman gerekiyor etkisinide zaten 6 aydan sonra gösteriyor.he sakinleştiriciye ihtiyacım var yatışmak için dersen daha doğru olur çünkü her mutsuz olan depresyonda değildir.içinden çıkılamaz bir halde isen bence bir psikiyatriste gitmende fayda var birtanem.

canım bizim branşlarımız iyi,ben devletteyim,bana kalırsa sen kpss ye umut bağla,çünkü devlette çalışmak her zaman iyidir,ayrıca kpss kurslarına git istanbulun bazı yerleri zorunlu hizmet bölgesi olarak kabul ediliyor,ayrıca istanbulun herhangi bir okulunda adaylığını kaldırırsın,sonra da eşinin bulunduğu ilçeye özür grubundan atanırsın,benim eşim de bankacı özelde gibi sayılıyor,ben balıkesirden eşimin yanına geldim,şimdi de tayin istedim,eşimle beraber gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…