• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresan almaya başlamadan önce lütfen yardım:(

lizzie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2007
544
1
96
Bursa
arkadaşlar,bu aralar çok doluyum galiba hersey üst üste geliyor.daha önce anlatmısımdır belki size;ben 7 aylık evliyim .ailem balıkesrde,izmirde okudum,dokuz eylül üni.mezunuyum.ve suanda istanbuldayım.anlıycagınız tanıdgm herkesi herseyi bırakıp geldim istanbula eşimle.7 aydr burdayım yapayalnız:(:1no2:yalnız diyorum çünkü ne komsum var yasıma denk ne de akraba var ne de sevdiğim bi arkadasım.benneyaptımkisenağlama

Dün gece eşimle tartıstık.daha doğrusu sakanın dozunu kaçırdı.ben kpssyi kazanamadım.o nedenle kariyerimi üniversiteye yönlendirip alese girdim.77 aldım yani cok güzel bir puan .kpds ye de girdm ondan da 82 aldım.yani istenen puan ama ingilizce öğretmeni oldugum için ben hiç memnun olmadm daha fazla alabilirdim çünkü(gerci bnm öğretmenim bile 81 almıştı)...eşim de dün gece bi yerden konu acıldı ve senin coook eksiğin var daha dedi,geliştrmen lazım kendini dedi.ama bunu öle sölüoki dalga gecermişcesine.bi de ona bişi sölerken agzımdan cıkan bir lafı tekrarlayıp agzımı ökenmesi de cok üzdü beni.agladım bagırdım..yatakları ayırdım ama özür özür dileyip geldi yattı yanıma.

su anda büyük kalp kırıklığı yasıyorum.sonucta ben de üni mezunu ingilizce öğretmeniyim ve iş bulamadım evde oturuyorum:(senağlamabenneyaptımki o ise gayet iyi bir konumda ofisde calısıo.düşünün bi sürü arkadasınızdan ayrı,tek basınasınız ve de 7 aydr evdesiniz:( hergün bundan nefret eden birine bu sekilde saka yapılır mı...cok incindim cok....o da incindi ,çünkü bagırdım bi sürü sey söledm.

napmam lazım kızlar..bana bi fikir verin.calısmak istiyorum.üniversitede okutman olmak için bu sınavlara girdim ama heryerde adam kayırmaca...napim ben şimdi nerde çalışim ..dersanede mi...kızlar cok kötüyüm ya..antidepresan alıp nötrleşsem mi...evliliğime zarar vermeye basladı bu evde oturma olayı.diploma var ama nafile mi yani:(:(:(:(:a015:

bana lütfen yardımcı olun.....bu konu beni cok yoruo...:(

Son düzenleyen: Moderatör:
konunuzu Bir Derdim Var bölümüne taşıyorum...
lütfen oradan devam edelim....

arkadaşım branş öğretmenisiniz çok ama çok güzel...
önceliği özel okullara ve dersaneler verin bence...
netten araştırın...
oralardan daha kolay iş bulabilirsiniz gibi...
kurs verin,biliyorsunuz ki artık SBS sınavlarında da inglizceden çıkıyor,
yani yabancı dil kursu çok rahatlıkla verebilirsiniz...
eşinizle olan durumunuzu bence abartmayın...
tanımadığınız bir ilde birbirinize destek olacaksınız...
sevgiler...

canım ingilizce öğretmeniymişsin..nasıl devlette öğretmen olmadın şaşırdım..şaşırdım diyorum çünkü bildiğim kadarıyla en az 1000 kişi falan alınıyor ve puanda çok düşük..60-65 falan..sanırım sen kafanı verip iyi çalışmadın..çalışsan alırsın o puanı..bence önünde zaman var..sen hiç özel sektörü falan düşünme,otur kpss ye çalış..alınamayacak bir puan değil ki...bende öğretmenim ve benim durumum seninkinden daha vahim..benim en az 90 falan almam lazım ki atanayım..zaten 3-5 kişi alıyorlar..ben de evde boş boş oturuyorum..boş boş oturan yüksek lisanslı öğretmen.(((

arada tercümanlık falan da yapabilirsin..kitap çevirisi falan..özel ders..aslında sana iş çokkkkkkkkkkkk..ama sen çok karamsarsın

off nesrincim,durum öle diil canımbenneyaptımki.bu sene 72 alan bile atanamadı.ki benim 80 alıp istanbulda olmam lazım.eş durumundan tayinler cok zor neredeyse 1 yılda olmuyor.o da zaten eşinin de kamu görevi yapması durumunda.bnm eşim özelde.:(,

ingilizce ile ilgili eğitim aldığım için ne mat var ne sosyal...:(bana ing sorsalar bi şikayetim yok,yaparım .kpss ye umudumu baglayamıyrm artık.senin bransın ne?...

öyle mi..demek puanlar yükselmiş....
canım kurslar var...onlara gidersin..ayrıva üniversite için öss ye girdin..mutlaka bişiler hatırlıyorsundur..unutmuş olabilirsin ama baktıkça aklına gelir..arada özel ders ver..ingilizce öğrenmek isteyen çok..çeviri yap..hem de hazırlan kpss ye...
benim bölümüm fizik.)) ben artık atanmayı unuttum normal memurluk için uğraşacağım.))

güzelim işi problem edip eşinlede sorunlar yaşıyosun her seyi oluruna bırak ummadığın anda karşına iş fırsatı çıkar ama pozitif düşün sen işe sıkılıp hınçını eşinde çıkartamaya çalışıyosun oda seni rahatlatmaya calışıyo büyük bi problem olmadığını seninle uğraşarak gösteriyo sen hem evliliğin hemde ailenden ayrılmanın piskolejisini yasıyosun aslında iş arka planda bence . TAKMA KAFANI BÖLE SEYLERE BAK YENİ EVLENMİŞSİN SEVDİĞİN İNSANIN YANINDASIN TADINI ÇIKAR BİR DAHA BU GÜNLER GERİ GELMEZ

belkide sizi kendisinden üstün gördüğünden böyle bişey söyledi..erkeklerin alçaklık kompleksi vardır..bayanın ondan yüksek olmasını kaldıramazlar..eşinizin mesleği ne bilmiyorum ama aklıma bu geldi birden..bu arada öğretmenlik yapmak zorunda değilsiniz..çok güzel tercüman arayan şirketler işyerleri vs oluyor bir arkadaşım da öğretmenliği bitirdi fakat şuan tercüman olarak çalışıyor..sizde başvurun bence ayrıca öğretmenlikten çok daha rahat bir iş..

antidepresanı zaten kafanıza gör kullanıp ağrı kesici gibi içemezsiniz.benneyaptımki
sakın yapmayın böyle bir şey.
psikiyatra gidersiniz, o ihtiyaç görürse verir size.

iş durumunuza gelince;
arkadaşların da söylediği gibi, özel okullar ve dershanelerle görüşün.
ya da evde özel ders verin öğrencilere.
tercüme yapabilirsiniz evde pc başında.
iyi ingilizcenizla yapabaleceğiniz çok alternatif var aslında.a.s

Cok bunalmissin...yanliz olmak, ailesinden uzak olmak çok zor bir durum
Her zaman demissimdir...Ister gurbete git ister karsi apartmana, baba ocagindan uzak olmak zor...hele ailesine çok duskun olunca.
çevre de onemli, arkadas, komsu, bunlar olmayinca vakit geçmez...o yuzden bunalimini anliyorum canim
ama sakin antidepresan midir nedir onlari dusunme..ne o oyle sen bu kadar zayif mi oldun ?
sakin deneme...gereksiz...
yapan gereken tek sey
deli gibi is aramak, senin çalismaya, meslegini (ki çok guzel bir meslek) yapmaya ihtiyacin var o kadar
Umarim tez zamanda bulursun insallah

depresyon ilaçlarını bir eczacı teknisyeni olarak hiç mi hiç tavsiye etmem depresyonluk bir şey göremedim tatlım ben
sende eşinle işinle herşey yoluna girer özel dersanelere baş vur birde nette araştır ,
öyle herşey içinde yatak ayırma daha neler neler konu olacak yaşamında herşeyde yatak ayırırsan bu evlilik biter yürümez
bak eşin ne güze yanına gelip yatmış aferin ona
iş durumunda düzelir umarım

içinde bulunduğunuz durum gerçekten zor...Ama umutsuzluk niye onu anlamadım ben, antidepresanlar filan...:sm_confused:

Koca şehirde kimseyi tanımamak zor, hiç tanımadığınız insanlara güvenmek artık çok zor olduğu için de herkesle arkadaşlık kurmak zor...Kadinlar kulubüne üyesiniz burdan bir sürü arkadaş edinebilirsiniz, buluşmalar oluyor onlara katılabilirsiniz..:1hug:

İngilizce'niz var...Çeviri ilanları verin internete, ya da bir sürü kurs, dershane var, aşındırın kapılarını...Allahtan ingilizce mezunusunuz ya biyoloji filan olsaydınız durumunuz daha zor olurdu.
Şimdi bazı anaokullarında bile ingilizce ders veriliyor..Her yolu deneyin, here yere başvurun...

Var mı bilmiyorum ama ailenizin de internet almasını sağlayın...İnanın özlemi bir nebze kırıyor..

Benim ailem de uzakta, ama her akşam web cam den görüşüyorum..Yemek yaparken mutfağa getiriyorum laptopu annem de öyle karşılıklı yemek yaparken sohbet ediyoruz...

EŞinizle ilişkinizi yıpratmayın, zor bir dönemden geçiyorsunuz, işsizilik ve yeni evlilik gerçekten zor.Bİrbirinizi kırmadan karşılıklı anlayışla yaklaşın biribirinize....

Allah hakkınızda hayırlısını versin.a.s.

canım yatakları ayıracak kadar büyük bir sorun değilki? eşin seni anlayamamışsa kendini daha iyi ifade etmeyi denesen daha iyi olmaz mı?
herkez benzer sıkıntılar yaşıyor.herkes böyle durumlarda antidepresan alsaydı sokaklar kafası leyla insanlarla kaynardı!
antidepresan zaten kafana göre kullanabileceğin birşey değil.ve emin ol kullanmaya başladığında bir süre sonra kullanmadan doğal olarak huzur hissetmiyorsun.ilaca bağımlı hale geliyorsun.o ilaçlar ya seni uyuşturuyor ya da senin doğal yollarla salgılayamadığın mutluluk sıvısını salgılıyor.
bence hiç bunlara başvurmadan sorunlarına yüzleş onları kabullen ve pozitif olmaya çalış.
eşin anlayışlı biri olmasaydı gelip senden özür dilemezdi.bence iletişim kurmaya çalış...

arkadaşlar,bu aralar çok doluyum galiba hersey üst üste geliyor.daha önce anlatmısımdır belki size;ben 7 aylık evliyim .ailem balıkesrde,izmirde okudum,dokuz eylül üni.mezunuyum.ve suanda istanbuldayım.anlıycagınız tanıdgm herkesi herseyi bırakıp geldim istanbula eşimle.7 aydr burdayım yapayalnız:(:1no2:yalnız diyorum çünkü ne komsum var yasıma denk ne de akraba var ne de sevdiğim bi arkadasım.benneyaptımkisenağlama

Dün gece eşimle tartıstık.daha doğrusu sakanın dozunu kaçırdı.ben kpssyi kazanamadım.o nedenle kariyerimi üniversiteye yönlendirip alese girdim.77 aldım yani cok güzel bir puan .kpds ye de girdm ondan da 82 aldım.yani istenen puan ama ingilizce öğretmeni oldugum için ben hiç memnun olmadm daha fazla alabilirdim çünkü(gerci bnm öğretmenim bile 81 almıştı)...eşim de dün gece bi yerden konu acıldı ve senin coook eksiğin var daha dedi,geliştrmen lazım kendini dedi.ama bunu öle sölüoki dalga gecermişcesine.bi de ona bişi sölerken agzımdan cıkan bir lafı tekrarlayıp agzımı ökenmesi de cok üzdü beni.agladım bagırdım..yatakları ayırdım ama özür özür dileyip geldi yattı yanıma.

su anda büyük kalp kırıklığı yasıyorum.sonucta ben de üni mezunu ingilizce öğretmeniyim ve iş bulamadım evde oturuyorum:(senağlamabenneyaptımki o ise gayet iyi bir konumda ofisde calısıo.düşünün bi sürü arkadasınızdan ayrı,tek basınasınız ve de 7 aydr evdesiniz:( hergün bundan nefret eden birine bu sekilde saka yapılır mı...cok incindim cok....o da incindi ,çünkü bagırdım bi sürü sey söledm.

napmam lazım kızlar..bana bi fikir verin.calısmak istiyorum.üniversitede okutman olmak için bu sınavlara girdim ama heryerde adam kayırmaca...napim ben şimdi nerde çalışim ..dersanede mi...kızlar cok kötüyüm ya..antidepresan alıp nötrleşsem mi...evliliğime zarar vermeye basladı bu evde oturma olayı.diploma var ama nafile mi yani:(:(:(:(:a015:

bana lütfen yardımcı olun.....bu konu beni cok yoruo...:(

canım seni en ii ben anlarım sanırım.çünkü bende istanbulda doğup büyüdüm şimdi çok küçük bir yerdeyim evlenip buraya geldim.lisans mezunuyum iyide bir kariyerim vardı evlenmeden önce :( ama burası o kadar küçük bir yerki çalışmaya imkan yok.kimsesizim ne tanıdık var ne gidecek bi yer.yapayalnızım tüm gün evde.ayrıca eşimde sürekli şimdi kpss yi kazansan böyle sıkılmazdım deyip duruyo güya şaka yollu söylüyor ama bi yerden sonra inciniyor tabiki insan..
offf offff gerçekten yalnızlık kötü :a015:

Alacağınız para sizin için çok önemli değilse bulunduğunuz yerdeki milli eğitime gidin ve ücretli öğretmenlik yapmak istediğinizi söyleyin. Başvuru tarihleri içerisindeyseniz form vs doldurturlar şubat ayında başlarsınız. ücretinizde aşağı yukarı 500tl olur.

CANIM KPDS den çok iyi almışsın ya,nasıl olmuyor ki yüksek lisans..illa olduğun yer olması şart mı,yakın ve küçük yerdeki üniversitelere bir baksana ,başvursana...bende sınıf öğretmeniyim alesten 83 aldım.mülakattanda doksan ama bende yabancı dil yok,sadece kendi dil eğitimini verebilecek kpds istemeyen üniversitelere başvurabiliyorum....sen çok şanslısın,aldığın puan maşallah....
ya birde ingilizce öğretmenisin iş imkanın gerçekten çok,yabancı dil şu sıralar bulunmaz nimet,biraz çevreye açıl , tamam eğitim fakültesi mezunu olabilirsin ama benim arkadaşlardan internetten bile iş bulup internet sayfa çevirisi yapıyorlardı hemde baya iyi paraya....
sana en büyük tavsiyem daha çok sayıda üniversiteye başvur ve mutlaka yüksek lisansını yap,üniversitede kalıp eşine en büyük karşılığı ver....çoğu erkeğin huyudur böyle...atanamamak hiçbirimizin suçu değil,en azından ücretli öğretmenlik için başvursaydın,geliri azda olsa kendini daha çok geliştirebilirsin....ama en güzeli (düşenin dostu olmuyor) oturup sımsıkı kpss ye çalışmak,inan elin oğlunun lafını çekmeye değmez,onun bu lafları seni kamçılasın....sana başarılar diliyorum,emin ol şu anda senin okuduğu bölümü okumak isteyen binlerce insan var,hepsinden çok çok çok daha şanslısın....

Back