Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
antideprasan ilaçlar kullanıyorum ve bu arada özelliklede oğlumun çok istemesi üzerine ikinci bir bebek düşünüyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum biri bana yardım etsin:uhm:
inşallah.ilaç kullanıp bende isteyen herkes te hamiş kalır
mrb bende 2 yıllık evliyim bizde düşünüyoruzz ama işte ilaç kullanıyorumm 3 yıldır agorafobi hastasıyım ben doktorumla konuştumm yapabileceğimi söyledi ilk 3 ay kullanmıcakmışım ama sonra ilaçlarıma devam edebilirm dedii ben pek güvenemedim açıkcasıı kadın doktoruma gitim oda 2 aktif yumurtan var dedi istersen hemen olur dedii ama durumumu bildiği için piskiyatrinle irtibata geçelim beraberr üstesinden geliriz dedi ama bilmiyorumya kendime güvenim yok açıkcasıı ama o kadar çok istiyorumkii bebek ama ne çektiğimi bir ben bilirim benim ataklarım çok feci oluyoo allah hepimize şifa versinn ondan sonrada bir bebiş inşşşşşş
ah cnmyaaa dediğin gibi nereye kadarr bekliceğizzz hem piskiyatrim hemde kadın dokturumla bişekilde üstesinden geliceğiz artık bakalımm allah sabır ve güç versin hepimize
valla cnm gönül hemen olsun istiyo ama daha tedavim devam ediyo biraz daha bekliceğiz galibaaa
inşşş cnmm olurr sağlıklı bir şekildeee