antibiyotik kullanırken ishal olmalarının sebebi,antibiyotiğin vücuttaki zararlı bakterilerle beraber bağırsaktaki yararlı bakterileri de öldürüyor olması.antibiyotik kullanımı sırasında ishal miktarını en aza indirmek için suda eriyen probiyotiklerden alıp içirebilirsiniz,bütün eczanelerden rahatlıkla temin edebilirsiniz.
antibiyotik kullanırken ishal olmalarının sebebi,antibiyotiğin vücuttaki zararlı bakterilerle beraber bağırsaktaki yararlı bakterileri de öldürüyor olması.antibiyotik kullanımı sırasında ishal miktarını en aza indirmek için suda eriyen probiyotiklerden alıp içirebilirsiniz,bütün eczanelerden rahatlıkla temin edebilirsiniz.
bizde de kilo verme oluyor malesef zaten birşey yemediği için kilo alsın diye mama kullanıyoruz aldığı kiloyu da bu sebepten geri veriyor bizim doktorumuzda çok kullandırtmak istemiyor ama mecbur kullanıyoruz ağrıları oluyor her seferinde değiştiriyor ama yok sonuç yine aynı bende ıslak mendil falan değdirmiyorum ama cildi çok hassas kaç çeşit krem sürüyorum yavrum poposunun acısına ağlıyor bir de şimdi(
benimde oglum bir aydır kulak ve bogazında sorun var bir türlü geçmiyor ve isal kaçınılmaz oluyor ben sebamedin üstünde bebek resmi olanını kullanıyorum ve çok iyi geliyor bir dene istersen geçmiş olsun bebeşe
oğlum diş çıkarma zamanları malesef kulak iltihabı geçirip duruyor ve her seferinde kullandığımız antibiyotik bağırsaklarını bozuyor bu seferde ishalini ve poposundaki pişiği geçirmeye uğraşıyoruz bu durum beni çok yoruyor artık sizlerde de böyle oluyor mu antibiyotikler bebeklerinizin bağırsaklarını bozuyor mu bunu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?