Antibiyotik yumurtlama gününü geciktirir mi?Kullananınız vardır illaki.

Bence ne zaman kullandigina bagli adetken adetin bitmek uzereyken ve de adetin bittikten bikac gun icinde kullanirsan geciktiriyorr...

günaydın arkadaslar her ay adetimin 7-8.günü yumurtlama kasık ağrım başlardı. ve 4-5 gün ağrı sürerdi 13-14.günü çatlardı. gecen ay antıbıyotık kullandım. bugun adetımın 11.günü ne kasık agrım var ne akıntım. adetlerım duzenlıydı. antıbıyotıgı de adetımden 1,5 hafta önce kullandım ve adetıme 3-4 gün kala bıraktım. adetım 2-3 gün gecıktı öyle geldi. yumurtlamayı da etkılermı 2 hafta kullandıgım antıbıyotık anlamadım kı? sizce dokora gideyım mı ki? adetımın 11.günü ama kasık agrım vs bıseyım yok.

günaydın arkadaslar her ay adetimin 7-8.günü yumurtlama kasık ağrım başlardı. ve 4-5 gün ağrı sürerdi 13-14.günü çatlardı. gecen ay antıbıyotık kullandım. bugun adetımın 11.günü ne kasık agrım var ne akıntım. adetlerım duzenlıydı. antıbıyotıgı de adetımden 1,5 hafta önce kullandım ve adetıme 3-4 gün kala bıraktım. adetım 2-3 gün gecıktı öyle geldi. yumurtlamayı da etkılermı 2 hafta kullandıgım antıbıyotık anlamadım kı? sizce dokora gideyım mı ki? adetımın 11.günü ama kasık agrım vs bıseyım yok.
belki bu ay fazla belirti vermeden catlamistir cnm yada bazen bazi aylar catlamayabiliyor. istersen git bi kontrole kafan rahat eder

Benim de bir sorum olacaktı adetim bittikten bir süre sonra klamoks antibiyotik, sogukalginli ilacı, bi de parol kullandim. Bugüne kadar hiç gecikme yasamamistim ilk defa bu ay 3 gün gecikti adetim test yaptım negatif. Yumurtlama günlerinden önce ve tam yumurtlama günlerinde kullandım bu ilaçları ve ateşli grip oldum. Gecikmenin nedeni bu ilaçlar olabilir mi acaba

Ben doktora gittim yumurtlamam gecikmemiş yumurtlamışım ama yumurtlama testi pozitif olmamıştı.
Adet gecikmesini sebep olduğu biliniyor ama antibiyotiklerin o kesin

Ben doktora gittim yumurtlamam gecikmemiş yumurtlamışım ama yumurtlama testi pozitif olmamıştı.
Adet gecikmesini sebep olduğu biliniyor ama antibiyotiklerin o kesin
Teşekkürler canım adetim hayatımda ilk kez gecikince acaba geç mi yumurtladim dedim. Adetimden bir hafta sonra çok fazla ilaç kullandım özellikle de antibiyotik çok kullandım demekki o yüzden gecikmem

Back