Enfeksiyonu İltihabı Atıyorsunuz demektir Ama akıntının yeşil rengi için hekime danışmak gerekiyor.merhaba sol over kistim çıktı 38mm ve birazda idrar yolu enfeksiyonu.Doktorum bana visianne,buscopan,bactrim ve sineral isimli ilaçları verdi ilaçları kullanmaya başladıktan 6 gün sonra çok fazla parça parça akıntım geliyor parça yeşil renkte akıntı sarı renkte koku yok idrar yaparkende bazen yanma oluyor ama kesinlikle kaşıntı yok ilaçtan önce kesinlikle böyle bir sıkıntım yoktu ilaçla ilgili olumsuz bir durum mu oluşmuştur sizce
Buarada Size Ufak bir Hatırlatma Yapayım Antibiyotık Kullanıyorsanız Su tüketiminizi Arttırın Daha iyi Hissederseniz.yani yeşilimsi gibi mantarmı acaba diye korktum ama böyle kaşıntı koku falanda hiç yok genelde yeşilimsi akıntı enfeksiyon oluyor bildiğim kadarıyla zaten bende idrar yolu enfeksiyonu var diye bu ilaçları kullanıyorum biraz ilginç bi durum oldu :)
Aminn valla bide böyle şeylerle uğraşmak hiç çekilmiyor ishal bendede yaptı ama ben çok kabızdım hiç tuvalete çıkamadığım için doktor ona göre ilaç verdiALLAH şifa versin kardeşim
Bende idrar yolu enfeksiyonu geçirdim antibiyotik olarak meiact kullandım diğer ilaçları kullanmadım bu antibiyotik yan etki yaptı ben uzun süre ishal oldum ayrıca adetimde gecikti ben enfeksiyondan dolayı diye düşünüyodum ama antibiyotikde neden olabilir çünkü prospektüste yazıyordu yan etkileri... Allah bütün hastalara hepimize şifa versin hastalıklardan hepimizi korusun
kullandıktan 6 gün sonra yaptı uzun sürede kullanmadım doktorda ilaçları bitirmemi söyledi bilemedim vallaFazla antibiyotik kullanımı mantar yapıyor diye biliyorum ben. Geç kalmadan bir doktorunuza sorun. Vallahi bir ay fitil çekilmiyor.
O zaman doktor ne derse o :) Ama yine de bir kadın doğumcuya görünmekte fayda var.kullandıktan 6 gün sonra yaptı uzun sürede kullanmadım doktorda ilaçları bitirmemi söyledi bilemedim valla
Aynen güveniyoruz artık doktora napalım Allaha emanetiz:)) Kadın doğuma tekrar gidicem ama adet görmeyi bekliyorum kist olduğu için bende bide bi adet dönemi geçirmem gerekiyomuş kontrole gitmek içinO zaman doktor ne derse o :) Ama yine de bir kadın doğumcuya görünmekte fayda var.
Aminn valla bide böyle şeylerle uğraşmak hiç çekilmiyor ishal bendede yaptı ama ben çok kabızdım hiç tuvalete çıkamadığım için doktor ona göre ilaç verdi