antibiyotik mide bulantisi yapar mi?

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.271
333
merhaba anneler gecen hafta 13 aylik oglum ateslendi. acile goturduk. doktor bogazinda bir kizariklik oldugunu soyledi, bir de öksuruk vardi zaten. augmentin isimli antibiyotige basladik sukurler olsun ki iyi simdi. daha dogrusu atesi yok, halsizlik oksuruk kalmadi. ama mide bulantisi var. bebegim yiyecek gorur gormez ogurur gibi yapiyor. bunu anribiyotik saatlerinde yapiyor daha cok. ogle yemegi ve ara ogun yedirirken yapmiyor. cok atesliyken bile boyle midesi bulanmiyordu. bugun bitiyor, antibiyotigin son gunu. sizlerde de boyle durum oluyor mu? istahsizlik ve mide bulantisi? cok zorlaniyorum yemek yedirirken

Yapıyor bizimde geçen aylarda bogazimiz kizarikti augmentin yazdı doktor. Ertesi gunu miğde bulantisi ishal üst üste kusma herşey oldu 2. Gün doktora gittim antibiyotik dokunmuş dedi başka yazdı geçti bütün belirtiler. Sizde gittiginiz doktora götürün değiştirecektir ilaci. Gerçi sizin son gunmus aklınızda olsun ozamn.

klamer kullandigimizda da boyle oluyor. antibiyotige basladigim gun enterogerminaya da basliyorum ben. o ishal yapmiyor, probiyotik cok iyi geliyor ama iste, tesekkurler yorumunuz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…