Gebeliğe Hazırlık Antibiyotik kullanmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alyam52

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
137
79
48
İstanbul
Arkadaslar yumurtlama dönemlerinde
Antibiyotik kullanip gebe kalan varmi
Gribe yakalandim ilac kullaniyorum vede önumdeki 2 3 gun yumurtlama zamanim

vallaha bende ilaç kullancam da kullanamıyorum yumurtlama kapıda

Ayyy sabahtan beri bu konuyu araştırıyorum:) Aynı durumdayım antibiyotik kullandım bitti bugün yumurtlamama 10 gün var bi etkisi olur mu diye kafam çok karıştı. Çarşamba doktora gidip sorucam içim hiç rahat etmedi. Konuyu takipteyim..

Sanmam sorun olacagini sizde 10 gunuz var daha sizin
Benim bu aralar vede ilac kullaniyorum

8. Antibiyotikler doğum kontrol haplarının etkisini ortadan kaldırır. Yani antibiyotik kullanırken hamile kalma şansınız doğar. Sürekli bir şekilde doğum kontrol hapı kullanıyorsanız, doktorunuz veya dişçinizi bu konuda
Yani burdan anladıgım antibiyotik kullanmami gerekiyosa bence kullanmaliyiz kullanmadan hamilelik olsa hamileyken kullanmamiz gerekebilir
Ben 2.gebeligimde 16 haftalikken kullanmistim idrar yolu enfeksiyonlari icin
Gerci erken dogumla kaybettim bebegimi
Önce biz iyi olmaliyizki bebeklerimizde saglikli olsun

Bunun icin doktora gidebilirsin
Krem fitil vb seyler kullanabilirsin doktor yazar ama busekilde gebelik oluraa.cok zorlanirsin rabbim yardimcimiz.olsun
hepsi var kiii. Sorun atamamak. yumurtlama günlerindeyim çünkü

Demekki antibiyotik kullanmak yumurtlamaya engel.degilmis ben tam yumurtlama zamnlarinda antibiyotik kullandim suan 5 haftalil.hamileyim
Allah nasip.etsin insallah sizede

Demekki antibiyotik kullanmak yumurtlamaya engel.degilmis ben tam yumurtlama zamnlarinda antibiyotik kullandim suan 5 haftalil.hamileyim
Allah nasip.etsin insallah sizede

Maşallah sağlıkla doğsun inşallah
Aynen öyle aslında internette her yazılana inanmamak lazım bende doktora gittim sordum hiç bir sorun yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…