Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İntap varsada gebelik zor oluyo iştevallaha bende ilaç kullancam da kullanamıyorum yumurtlama kapıda
Sanmam sorun olacagini sizde 10 gunuz var daha sizinAyyy sabahtan beri bu konuyu araştırıyorum:) Aynı durumdayım antibiyotik kullandım bitti bugün yumurtlamama 10 gün var bi etkisi olur mu diye kafam çok karıştı. Çarşamba doktora gidip sorucam içim hiç rahat etmedi. Konuyu takipteyim..
mantar var sanki bendeİntap varsada gebelik zor oluyo işte
Ayyy sabahtan beri bu konuyu araştırıyorum:) Aynı durumdayım antibiyotik kullandım bitti bugün yumurtlamama 10 gün var bi etkisi olur mu diye kafam çok karıştı. Çarşamba doktora gidip sorucam içim hiç rahat etmedi. Konuyu takipteyim..
Bunun icin doktora gidebilirsinmantar var sanki bende
hepsi var kiii. Sorun atamamak. yumurtlama günlerindeyim çünküBunun icin doktora gidebilirsin
Krem fitil vb seyler kullanabilirsin doktor yazar ama busekilde gebelik oluraa.cok zorlanirsin rabbim yardimcimiz.olsun
Ben antibiyotiklerimi düzenli kullandimhepsi var kiii. Sorun atamamak. yumurtlama günlerindeyim çünkü
Demekki antibiyotik kullanmak yumurtlamaya engel.degilmis ben tam yumurtlama zamnlarinda antibiyotik kullandim suan 5 haftalil.hamileyimAyyy sabahtan beri bu konuyu araştırıyorum:) Aynı durumdayım antibiyotik kullandım bitti bugün yumurtlamama 10 gün var bi etkisi olur mu diye kafam çok karıştı. Çarşamba doktora gidip sorucam içim hiç rahat etmedi. Konuyu takipteyim..
Demekki antibiyotik kullanmak yumurtlamaya engel.degilmis ben tam yumurtlama zamnlarinda antibiyotik kullandim suan 5 haftalil.hamileyim
Allah nasip.etsin insallah sizede
Aynen canim kafaya takmamak lazim herseyiMaşallah sağlıkla doğsun inşallah
Aynen öyle aslında internette her yazılana inanmamak lazım bende doktora gittim sordum hiç bir sorun yok dedi