antibiyotik kullanırken hamile kalınır mı?

nanac8819

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İstanbul
arkadaşlar 5 gün önce burnumdan ameliyat oldum,ameliyata girmeden önce yumurtalığımda 6 cm çapında kist olduğu çıktı.çok tedirgin oldum ya hamileliğime engel olursa diye.bu ayın 27 bidahaki ayın 5 i arası çatlama günüm hamile kalmak istiyorum ama 5 gündür antibiyotik kullanıyorum ve 5 gün daha kullanmam gerekiyo hamile kalsam bebeğe bi etkisi olurmu acaba :( menefloks die bi ilaç..

Banada cildim için antibiotik vermişti doktor 3-4 gün kullandım ve akabinde hamileliğim ortaya çıktı doktora sordum hiçbir zararı yok bu antibiotiğin dedi daha doğrusu ilaç dan ilaça fark var canım kullandığın ilaçı doktora bir sor mutlaka ona göre davran, geçmiş olsun dileğiyle...

arkadaşlar 5 gün önce burnumdan ameliyat oldum,ameliyata girmeden önce yumurtalığımda 6 cm çapında kist olduğu çıktı.çok tedirgin oldum ya hamileliğime engel olursa diye.bu ayın 27 bidahaki ayın 5 i arası çatlama günüm hamile kalmak istiyorum ama 5 gündür antibiyotik kullanıyorum ve 5 gün daha kullanmam gerekiyo hamile kalsam bebeğe bi etkisi olurmu acaba :( menefloks die bi ilaç..

geçmiş olsun öncelikle
zanetmiyorum çünki ilacı 5 gün daha kullanıp bırakıcaksın sürekli kullanmıycaksın ya zaten hamile kalınca bebek hemen oluşmuyor ki 6 hftaya kadar sadece kesesi oluyor sonra oluşmaya başlıyor
bence tedirginliğiniz yersiz üzmeyin kendinizi
kist içinde bi tanıdığımızın doğumunu sezeryanla yapıp eğer kist ii huylu ve zararsızsa sezeryan sırasında kistte temizleniyor
herşey dilediğiniz gibi olsun

Back