Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun.Bende idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim banada yanliş hatirlamiyorsam cefaks diye bi antibiyotik yazmisti.Merhabalar
Ben covidin 10.gunundeyim çok ağır geçti bronşit olmusum üstüne
Doktor azitro yazdı hamilelikte bu ilacı yada buna benzer antibiyotik kullananlar var mı?
Teşekkür ederim.peki kaç aylıkken kullandınızÇok geçmiş olsun.Bende idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim banada yanliş hatirlamiyorsam cefaks diye bi antibiyotik yazmisti.
3.5 aylik hamileydim.siz kaç aylik hamilesinizTeşekkür ederim.peki kaç aylıkken kullandınız
35 haftaya girdim3.5 aylik hamileydim.siz kaç aylik hamilesiniz
Maşallah.Hayirlisiyla alirsiniz insallah kucağınıza içinızi rahat tutun Allahin izniyle hiç bi zararari olmiycak bebişinize.kafaniza gore kullanmiyorsunuz doktor yazmia sonucta ama siz kadin dogum doktorunuza sorun o kullan bi sorun olmaz derse içinizi rahat tutun ama mutlaka sorun ki belki de başka bi antibiyotik onericektir bunu kullanma diycektir35 haftaya girdim
Teşekkür ederim çok sağolunMaşallah.Hayirlisiyla alirsiniz insallah kucağınıza içinızi rahat tutun Allahin izniyle hiç bi zararari olmiycak bebişinize.kafaniza gore kullanmiyorsunuz doktor yazmia sonucta ama siz kadin dogum doktorunuza sorun o kullan bi sorun olmaz derse içinizi rahat tutun ama mutlaka sorun ki belki de başka bi antibiyotik onericektir bunu kullanma diycektir
İnşallah Allah şifanizi versin çok geçmis olsunTeşekkür ederim çok sağolun
Bu ilacı yatış yaptığım kadın doğum servisindeki doktor yazmış .kullandım da artık.insallah geçirir![]()
Ben yurtdisinda yaşıyorum canim. Domuz gribi oldum banada amoksilin verdi ve gebelik için güvenli tereddüt etme dedi. Turkiyede ki doktorumda cefaks önermişti.Merhabalar
Doktor azitro yazdı hamilelikte bu ilacı yada buna benzer antibiyotik kullananlar var mı?
Teşekkür ederimBen yurtdisinda yaşıyorum canim. Domuz gribi oldum banada amoksilin verdi ve gebelik için güvenli tereddüt etme dedi. Turkiyede ki doktorumda cefaks önermişti.
Icini ferah tut bende cok tereddüt ettim ama cok arastirtik gebelik kategori B bu ilaclar ve yasadigim ulke gebelere cok onem veriyor asla riske etmezler.
Merhaba bende covid i bronşt olarak geçiriyormulum bugün öğrendim.. siz atlattınız mı acaba?Merhabalar
Çok geçmiş olsun.ben çok zor geçirdim ama atlattım sayılır .ama dediğim gibi bende çok zor geçti .siz şuan nasılsınızMerhaba bende covid i bronşt olarak geçiriyormulum bugün öğrendim.. siz atlattınız mı acaba?
Ben bugun bronşit teşhisi aldım baya kötüyüm. Beni en korkutan şey, boğazıma gıcık takılıp nefessiz kalmak.. gunde 2-3 kere oluyor çok korkuyorum.Çok geçmiş olsun.ben çok zor geçirdim ama atlattım sayılır .ama dediğim gibi bende çok zor geçti .siz şuan nasılsınız
Evet bende aynısını oldum bu yüzden yatış verildi bana.ben öksürük krizine giriyordum nefessiz kalacak kadar.15 dakikada bir atak geliyordu ama geçici bir durum korkmanıza hiç gerek yok.ben 10 günde atlattım sayılır.Ben bugun bronşit teşhisi aldım baya kötüyüm. Beni en korkutan şey, boğazıma gıcık takılıp nefessiz kalmak.. gunde 2-3 kere oluyor çok korkuyorum.
Korkmayin yaninizda ilik su bulundurun oksuruk geldikce su icin yudum yudum bendede aynisi vardiBen bugun bronşit teşhisi aldım baya kötüyüm. Beni en korkutan şey, boğazıma gıcık takılıp nefessiz kalmak.. gunde 2-3 kere oluyor çok korkuyorum.