• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antibiyotik kullanımı..

sadeceMelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
994
557
103
41
Kızlar merhaba.. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Bu ay adetimin tam 14. Günündeyim ve çocuk için çalışmalar yapıyoruz. Aynı zamanda grip oldum ve ağrısı kulağıma vurdu. Ben de doktora gittim antibiyotik verdi. Sizce bu dönemde antibiyotik kullanmam sakıncalı mi? Bilgisi olanlar bi yardım edebilir mi?

Bebek olmadığı için kullanabilirsin canım sakıncası yok ama gebelik şüphesi olduğunda kullanmamanda fayda var yine de bebek 3 haftalıkken kullanılan ilaçların bebeğe bir zararı olmadığı bilimsel bir veri minoset plus kullan ben genelde sadece minoset kullanırım benim ağrımı gribimi keser hemen pek ilaç kullanmadığım için sanırım

Çok sağol canım cevabın için.. Kulağıma vurmasa hiç kullanmiycam aslında.. Çünkü çok kötü hissetmiyorum aslında.. Doktora anlattım durumu bana verdigi cevap sonra bana gelip çocuğum olmadı deme dedi. O lafı biraz korkuttu beni açıkçası.. Ovulasyon testlerim de normalde silik çıkıyor bugün yaptığım koyu çıktı bu ayı çöpe atmak istemiyorum da..

Back