Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar 9+1 haftalık gebeyim diş ağrısından ölüyorum dayanacak gücüm kalmadı bugün doktora gittim aksef 500 mg antibiyotik verdi daha önce kullanan biri var mı lütfen içmedim sizden haber bekliyorum
Ayyy canım çok teşekkür ederim içime su serptin Allah razı olsun Allah ne dileğin varsa kabul etsin acıdan can çekişiyorum artık ölüyorum aksef 500 mg günde 2 defa bi sakıncası olmaZ dedin dimicanım benim hiç korkmana gerek yok benim eşim ilaç mümessili ve aksef çalışıyor asla zararı yok çünkü aksef sefolosporin grubunu giriyor hamilelikle ve risksiz bir grup bende şuan hamile olabilirim daha bat a var oyuzden net degil ama sinüzit tedavisi için kullanıyorum doktorumda biliyor için rahat olabilir
Ayyy canım çok teşekkür ederim içime su serptin Allah razı olsun Allah ne dileğin varsa kabul etsin acıdan can çekişiyorum artık ölüyorum aksef 500 mg günde 2 defa bi sakıncası olmaZ dedin dimi
Ayrıca günde 2 tane dediğide 12 saatte bir içiceksin cogu antibiyotik gibi
çok teşekkür ederimevet canim bi sikinti olmaz 12 saat arayla ic mutlaka zaten gunde 2 taneyr denk gelior
O kadar çok ağrıyo ki delirmek üzereyim umarım işe yararevet canim bi sikinti olmaz 12 saat arayla ic mutlaka zaten gunde 2 taneyr denk gelior
O kadar çok ağrıyo ki delirmek üzereyim umarım işe yarar
Parol verdi almadım hiç işe yaramıyo etkisi nerdeyse sıfır ben kendimi apranaxa alıştırdığım için majezik bile fayda etmiyo şuan kendimi ölüme terketmiş gibi ağlıyorum ne yapcam bilmiyorumaksef iyi bir ilactir ama yaninda kandigin agri kesicide onemli tabj hamilelikte her agri kesiciyi icemiyirsun sana verdi mi agri kesici?
Cnm benn bu aciyi iyi bilirim 20 haftalik hamileyken 20 lik disim apse yapti doktr agumentin 1000mg verdii 1 hafta ictim bir de gidiip cektiirdim mecbur dis agrisi cekilmezParol verdi almadım hiç işe yaramıyo etkisi nerdeyse sıfır ben kendimi apranaxa alıştırdığım için majezik bile fayda etmiyo şuan kendimi ölüme terketmiş gibi ağlıyorum ne yapcam bilmiyorum
Cnm benn bu aciyi iyi bilirim 20 haftalik hamileyken 20 lik disim apse yapti doktr agumentin 1000mg verdii 1 hafta ictim bir de gidiip cektiirdim mecbur dis agrisi cekilmezParol verdi almadım hiç işe yaramıyo etkisi nerdeyse sıfır ben kendimi apranaxa alıştırdığım için majezik bile fayda etmiyo şuan kendimi ölüme terketmiş gibi ağlıyorum ne yapcam bilmiyorum
Parol verdi almadım hiç işe yaramıyo etkisi nerdeyse sıfır ben kendimi apranaxa alıştırdığım için majezik bile fayda etmiyo şuan kendimi ölüme terketmiş gibi ağlıyorum ne yapcam bilmiyorum