• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antibiyotik kullandım ve genital bölgede kaşıntı oldu arkadaşlar ne zaman geçer...? l

azram58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
18
0
36
Yalova
antibiyotik kullandım ve genital bölgede kaşıntı oldu ilacı bırakalı 2 gün olduu ne kadar sürer geçmesi ? :50:

mrb bazı grup antbiyotiklere karşı bünyenin yaptığı bir durum bende yaşadığım için doktoru mutlaka uyarıyorum. largopen awoklavin grubu antbiyotikler yapıyor. ben krem kullanmıştım geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu bir durum. bundan sonra o grup antbiyotikleri kullanma çünki birkere yaptıysa yine yapacaktır.

selam, doktora gidip ilac yazdirman gerekiyo bence kendiliginden gecmez yani kendiliginden gecer diye bekleme hemen doktora git. Doktor sana genital bolgen icin bir fitil yazar veya bir krem

bende de her antibiyotik kullanışımda olur.doktora söylüyorum.1 hafta ara ile kullanılan 2 tabletlik bi ilaç daha veriyor.bu şekilde önüne geçebiliyoruz.bence mutlaka doktora git.ben ilaç kullanmazsam o kaşıntı geçmiyor.bence sen de mutlaka doktora git

Aynı şey iki kere başıma geldi maalesef.

Dr a tekrar gidip tek kullanımlık bir ilaç vermişti o sayede biraz düzelmişti.Yazın tatilden sonra oldu bende de..

Bazı antibiyotikler kadınlarda mantar yapıyor.Doktoruna gittiğinde antibiyotik yazacakları zaman mantar sorunu olduğunu söylersen ona göre ilaç yazar.Mantar içnde bir kadın doktoruna gidersen tek kullanımlık mantar ilacı yazar.

arkadaşlar cvp verdiğiniz için tşk edrm hepinize dr gittim ve nihayet geçti gerçekten sinir bozucu bir durum :(

Doktorluk birşey degildi aslinda.Mantar.Benim de çok sık başıma geliyor.Kem kullanıyorum 5-7 gün. Seninde vucutta varsa yeniden tekrarlayacaktır.Her zaman önlemini al.Tatile giderken ,ilaç kullanırken vs.Geçmiş olsun.Gerçi inşallah sende birdefalıktır.Tam bela çünkü.

Doktorluk birşey degildi aslinda.Mantar.Benim de çok sık başıma geliyor.Kem kullanıyorum 5-7 gün. Seninde vucutta varsa yeniden tekrarlayacaktır.Her zaman önlemini al.Tatile giderken ,ilaç kullanırken vs.Geçmiş olsun.Gerçi inşallah sende birdefalıktır.Tam bela çünkü.

çocuğunuz varmı? mantar gebe kalmayı etkielrmi acaba

Back