Sivilceli Ciltler Antibiyotik+krem tedavisinde sonuç alamayan ve roa, zoratenin veya aknegene kalanlan

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cataspatas

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
1.457
1.621
bu pazartesi azax+imex+clidoxyl e başladım.bazı büyük sivilceler çıkamadan söndü ama küçükler de çıktı nasıl iş anlamadım. 1 ay bunu deneyeceğim olmadı aknegen. antibiyotikten cevap alamayıp da roa ve benzeri ilaçları kullananlara sorum şu: yan etkilerini daha kolay atlatacağım söylendi. sizin fikriniz nedir? deneyimlerinizi paylaşır mısınız lütfen:/

ben ekim ayı boyunca monodoks hap ve isotrexin krem kullandım ve etki etmedi şimdi zoretanine başladım daha 2. günüm pek etkisini görmedim tabi de söylediğini ben de duymuştum :)

hımm:) geçer gider inşallah ne diyeyim. benim de antibiyotik tedavisinden pek umudum yok ya hadi bakalım:/ 2. haftanın içindeyim.eskisi gibi büyük çıkmıyor artık.küçük çıkıyor ve içini boşaltmadan geçmiyor kesinlikle.ben dağılır diye ummuştum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…