- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.425
- Konu Sahibi nomunomuchua
Merhaba arkadaşlar..
Açıkçası suçlu hissettiğim daha doğrusu hissettirildiğim için bu konuyu açıyorum.
1 ay kadar evvel 2 yaşındaki kızım üşüttü.
Burun akıntısı, tıkanıklık coktu.
Burnunu acik tutmaya dikkat ettim.
Ateşini kontrol altında tutmaya ve de..
Bana göre çok ilaçlık durumu da yoktu.
Hemen ates düşürücü antibiyotik vs vermedim. Vücut savaşmayı öğrensin deniyor bu bana da doğru geliyor çünkü.
Neyse 6 gün kadar beklemiş oldum. Baktım kötüleşmiyor ama sürecek gibi de dr a gittim. Boğaz enfeksiyonu diyerek antibiyotik başlattı.
Bitirdik ama öksürük ve balgamlı hirilti kaldi çocukta.
Hani çok tuhaf keyifli, neşesi yerinde.
10 saat öksürük hic bir sey yok. Bir öksürük krizi başlıyor 15 dk. Sonra yine cok iyi. Uykuda yine öksürük gibi..
Bir kaç gün bekledim yine içim rahat olsun diyerek başka bir dra gittim.
O da bogazlari tam iyilesmemis dedi farkli bir antibiyotik, öksürük balgam söktürücü falan verdi. 4 farklı ilac 1 haftadır kullanıyor.
Dün eh iste daha iyi sanırım düzeldi dedik. Bu gece ciddi ateşlendi yine.
Bugun zaten kontrolü vardı gidecektik.
Şimdi ateşlenince farkli bir dr a mi gitmeli tahlil vs. Mi istemeliyim bilemiyorum.
Daha kötüsü sizce ben antibiyotik kullanmaya geç başladım diye mi böyle oldu :/
İlaçlarin bir yarari yaninda 3 zarar getirdiğini düşünüyorum. Kolay kolay yanaşmıyorum.
Salgın da varmış cocuklar şuan hep hasta duyuyorum ama yine de kötü hissediyorum.
2 yaşa antibiyotiksiz gelip 2 antibiyotigi ust üste kullandım sonuçta yine de iyilesemedi.
Üzgünüm
Açıkçası suçlu hissettiğim daha doğrusu hissettirildiğim için bu konuyu açıyorum.
1 ay kadar evvel 2 yaşındaki kızım üşüttü.
Burun akıntısı, tıkanıklık coktu.
Burnunu acik tutmaya dikkat ettim.
Ateşini kontrol altında tutmaya ve de..
Bana göre çok ilaçlık durumu da yoktu.
Hemen ates düşürücü antibiyotik vs vermedim. Vücut savaşmayı öğrensin deniyor bu bana da doğru geliyor çünkü.
Neyse 6 gün kadar beklemiş oldum. Baktım kötüleşmiyor ama sürecek gibi de dr a gittim. Boğaz enfeksiyonu diyerek antibiyotik başlattı.
Bitirdik ama öksürük ve balgamlı hirilti kaldi çocukta.
Hani çok tuhaf keyifli, neşesi yerinde.
10 saat öksürük hic bir sey yok. Bir öksürük krizi başlıyor 15 dk. Sonra yine cok iyi. Uykuda yine öksürük gibi..
Bir kaç gün bekledim yine içim rahat olsun diyerek başka bir dra gittim.
O da bogazlari tam iyilesmemis dedi farkli bir antibiyotik, öksürük balgam söktürücü falan verdi. 4 farklı ilac 1 haftadır kullanıyor.
Dün eh iste daha iyi sanırım düzeldi dedik. Bu gece ciddi ateşlendi yine.
Bugun zaten kontrolü vardı gidecektik.
Şimdi ateşlenince farkli bir dr a mi gitmeli tahlil vs. Mi istemeliyim bilemiyorum.
Daha kötüsü sizce ben antibiyotik kullanmaya geç başladım diye mi böyle oldu :/
İlaçlarin bir yarari yaninda 3 zarar getirdiğini düşünüyorum. Kolay kolay yanaşmıyorum.
Salgın da varmış cocuklar şuan hep hasta duyuyorum ama yine de kötü hissediyorum.
2 yaşa antibiyotiksiz gelip 2 antibiyotigi ust üste kullandım sonuçta yine de iyilesemedi.
Üzgünüm