Anti Tpo Anti Tg

Vildan

umutluyum
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
402
2
96
Diğer
arkadaşlar anti tpo'su ve anti tg si yüksek olup hamile kalan var nı? Tedavisi nasıl oluyor bilgisi olanlar cevap yazarsa çok sevinirim.Anti tpo ve anti tg'si yüksek olanlar ilk ne zaman nasıl öğrendiklerini tedavi süreçlerini anlatabilirler mi?

canım haşimato konusuna gel istersen orda baya bilgi var ....

anti tg sonuç 568,96 normal değer (0-40)
anti tpo sonuç 251,48 Normal değer (0,05.6)
tsh ft4 ft3 normal

arkadaşlar anti tpo ve anti tg bu kadar yüksek olup hamile olan yok mu:ecrin_bebek:

Merhaba benim anti tpo 1000 çıktı gözlerime inanamadım.Tesadüfen öğrendim bir diyet merkezinden zayıflama paketi satın almıştım ve ordaki tetkikler sonucu öğrendim .merkeze 2.hafta gittiğimde hamile olarak gittim çünk süpriz bi şekilde hamile kalmıştım o ara Eğer ki oraya gitmeseydim tetkikler yapılmicaktı ve ben hiç bilemicektim anti tpo yu hamilelikte çok önemli tiroid ilacı.Allahıma şükür ki ben o bahaneyle öğrenmiş oldum.Canını sıkma hamileliğe engel bir durum değil yalnızca devamlı belli aralıklarla ölçüldü anti tpo zaten düzelmezmiş ilacımı içiyorum.Kızım 4 aylık oldu Allah her isteyene evlat nasip etsin...

CANIM MERHABA bnm anti tpo oranım 21.75 cıkmıs internette normal deger aralıgını bulamadm sen normal deger ralıgını biliomusun bende troid yuzunden dusuk yaptm ve inş hastalıgım kalıcı deildir die dua ediorum

Merhaba anti tg den sorun yaşamışsınız. Acaba nasıl bir tedavi gördünüz. Bende aynı sorunla karşı karşıyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…