Yani bu hastaliklara bağışıklık var demek yanlis hatirlamiyorsam degerlerin yuksek olmasi gerek zaten yani normal olan buKızlar gebeliğimin 5. Haftasındayım doktor kan değerlerime detaylı baktı şeker troid vs iyi gayet ama sanırım enfeksiyon değerleri pozitif bir sorun olur mu korkulacak değerler mi ?
Bazı yorumlar okudum doktor gebeliğimi sonlandırdı falan yazmışlar çocuğun zeka geriliği görme yetisi bozuk olabilir falan yazmışlar çok korktumYani bu hastaliklara bağışıklık var demek yanlis hatirlamiyorsam degerlerin yuksek olmasi gerek zaten yani normal olan bu
Benim anladığımda iyi bir şey ama sitelerdeki yorumlara bakınca canımı sıktıBağışıklığınız var demek
İgm negatif çıkmış ikisindede igg ler pozitifIgm de bakıldı mı?
Bildiğim kadarıyla igm negatif igg pozitifse daha önce o enfeksiyonu geçirdiğiniz anlamına geliyor o da kötü bi şey değil bağışıklığınız var demek. Sizin dediğiniz kötü durumlar ikisi de pozitifse aktif bi enfeksiyon var anlamına geldiği için oluyordurİgm negatif çıkmış ikisindede igg ler pozitif
Ben geçen hafta baya bi grip oldum zaten doktora korkarak gittim bebeğe bir şey olmuştur diye ama çok şükür diğer tüm değerlerim iyi çıktı öğretmenim birde 45kişilik sınıflarda çok zor oluyor hasta olmamakBildiğim kadarıyla igm negatif igg pozitifse daha önce o enfeksiyonu geçirdiğiniz anlamına geliyor o da kötü bi şey değil bağışıklığınız var demek. Sizin dediğiniz kötü durumlar ikisi de pozitifse aktif bi enfeksiyon var anlamına geldiği için oluyordur
Grip olmamak hamilelikte imkansız gibi bi şey ya zaten, kızamıkçık olmayın yeter ona bakmışlar zatenBen geçen hafta baya bi grip oldum zaten doktora korkarak gittim bebeğe bir şey olmuştur diye ama çok şükür diğer tüm değerlerim iyi çıktı öğretmenim birde 45kişilik sınıflarda çok zor oluyor hasta olmamak
Ben diş hekimiyim, canınızı sıkmanıza gerek yokBenim anladığımda iyi bir şey ama sitelerdeki yorumlara bakınca canımı sıktı
Internete basim agriyo yazinca beyin kanseri çıkıyorumBazı yorumlar okudum doktor gebeliğimi sonlandırdı falan yazmışlar çocuğun zeka geriliği görme yetisi bozuk olabilir falan yazmışlar çok korktum
Araştırınca çok şey yazan olmuş.Sonucuma çarşamba bakılacak.Çocuğunuz sağlıklı dimi ?Ben diş hekimiyim, canınızı sıkmanıza gerek yokbağışıklığınız olması dışında bir anlama gelmiyor. Benim de ikisi de pozitif çıktı
Normal bakmam hamile kalınca böyle oldumInternete basim agriyo yazinca beyin kanseri çıkıyorumbakmayın internete siz
Sonucumu doktor gördü, sıkıntı yok dedi. Keseyi henüz göremedi şuan 4+4. Fakat yurtdışında yaşıyorum, cuma geri geldim. Burada ultrason randevusu 12. Haftada oluyormuşAraştırınca çok şey yazan olmuş.Sonucuma çarşamba bakılacak.Çocuğunuz sağlıklı dimi ?
Bende 5.haftadayım kalp atışını bekliyoruz inşallah sağlıkla kucağımıza alırızSonucumu doktor gördü, sıkıntı yok dedi. Keseyi henüz göremedi şuan 4+4. Fakat yurtdışında yaşıyorum, cuma geri geldim. Burada ultrason randevusu 12. Haftada oluyormuşo zamana kadar sağlıklı olduğunu umuyorum
Ahh annelikNormal bakmam hamile kalınca böyle oldumçok haklısınız
Aminnn inşallahBende 5.haftadayım kalp atışını bekliyoruz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız