Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben biraz arastırdımda gebe kalmadan önce tedavi olursak bişey olmuyor ama gebeyken bu hastalığı geçirirsek bebek gelişimi için sıkıntılı ve ıgg yukseliğinde sorunyok ama ıgm sıkıntılı oldunu söylediler az önce doktoruma konuştum tekrar şimdilik bir sorun olmadını sadece takip edilmen gerekiyor dedi sık sık bu tahlilde bakıcaz dedibendede pozitif. bi sakincasi varmi. hamile degilim. bebek tedavisi gorucem
igm negatif.Ben biraz arastırdımda gebe kalmadan önce tedavi olursak bişey olmuyor ama gebeyken bu hastalığı geçirirsek bebek gelişimi için sıkıntılı ve ıgg yukseliğinde sorunyok ama ıgm sıkıntılı oldunu söylediler az önce doktoruma konuştum tekrar şimdilik bir sorun olmadını sadece takip edilmen gerekiyor dedi sık sık bu tahlilde bakıcaz dedi
Doktor yorumumuda yazayım belki benim durumumda olan biri olur 0.4 e kadar düşük aviditemiş 0.4 üstü yüksek aviditemiş yani benimkisi yüksek aviditeye giriyormuş En az 4 aydan önce geçirmişim Sorun etmezmiş gebelik içinBende 9. Haftamda rubella igg ve igm pozitif çıktıgından avidite testi aldılar modada bugün 0.93 çıktı ama ne anlama geliyor bilemiyorum bugün doktora soracağım inşallah yüzdelik bir değer olarak görünmüyor e nabızda
Evet devlet hastanesi yapıyor kan veriyoruz aç gitmek gerekBu testler ne oluyor kızlar benden de istedi doktor düşük yaptım. Devlet hastanesi yapıyor mu? Kan mı veriyoruz?
Ne yaptınız acabaEvet ben varım su anda bu durumu yaşayan. Anti rubella igg pozitifken igm'de 1.73 pozitif cikti. Avidite testi verdim bugün sonuçları bekleyeceğim. hastaligi geçirdiğime dair hiç bir belirtim olmasada anaokulu öğretmeni olmam korkutuyor tabi.
Ne yaptınız acabaKasım ayında yapılan kızamıkçık testinde ıgG olanda(32. 1) pozitif yani bağışıklığım var gözüküyor 1 hafta önce yapılan IgM testinde de (1.37)pozitif yani enfeksiyonu geçiriyor gözüküyor .daha önce böyle bir şey yaşayan var mı ya da bu konuda bilgisi olan?