Anti reflü maması

Aynrrb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
5
1
27
Merhabalar sma ar anti reflü maması kullanan varmı aranızda acaba faydasını gördünüzmü

Merhabalar sma ar anti reflü maması kullanan varmı aranızda acaba faydasını gördünüzmü
Merhaba ben aptamil ar kullanmıştım bebeğime . Yoğun kıvamı var . Kusması kesilmişti . Ama çok kabızlık ve gaz yapıyordu . Normal aptamil mama ile karıştırıp verdiğimde alıştı düzeldi kabızlığı gazı vs .

Hayır marka ismi vermedi, hangi marka olursa olsun ar antireflü olanlardan alın dedi.
Fakat benimkiler mama içmeye henüz alışmadığı için ar lerden almadım daha pahalı acıkcası boşa gidiyor suan için malesefki
Anladım anne sütü içinde kıvam koyulaştırııc varmış kusmayı engelliyormuş oda biliyorsunuzdur belki

Merhaba biz oğluma aptamil AR kullandık baya faydasını görmüştüm. 9.aydan sonra kusmalar anca bitti bizim şuan normal mama alıyor
Evet ilk aptamil kullandım bende faydasını görmüştüm ama çok pahalı şuan sma ar onun neredeyse yarı fiyatı o yüzden kullanıp memnun kalan varmı diye sormuştum teşekkürler

Merhaba ben aptamil ar kullanmıştım bebeğime . Yoğun kıvamı var . Kusması kesilmişti . Ama çok kabızlık ve gaz yapıyordu . Normal aptamil mama ile karıştırıp verdiğimde alıştı düzeldi kabızlığı gazı vs .

Evet bende ilk o markayı kullandım memnundum da ama çok pahalı sma şimdi onun neredeyse yarı fiyatı o yüzden kullanan varmı diye sormuştum teşekkürler

X