Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır marka ismi vermedi, hangi marka olursa olsun ar antireflü olanlardan alın dedi. Fakat benimkiler mama içmeye henüz alışmadığı için ar lerden almadım daha pahalı acıkcası boşa gidiyor suan için malesefki
Merhaba ben aptamil ar kullanmıştım bebeğime . Yoğun kıvamı var . Kusması kesilmişti . Ama çok kabızlık ve gaz yapıyordu . Normal aptamil mama ile karıştırıp verdiğimde alıştı düzeldi kabızlığı gazı vs .
Hayır marka ismi vermedi, hangi marka olursa olsun ar antireflü olanlardan alın dedi. Fakat benimkiler mama içmeye henüz alışmadığı için ar lerden almadım daha pahalı acıkcası boşa gidiyor suan için malesefki
Evet ilk aptamil kullandım bende faydasını görmüştüm ama çok pahalı şuan sma ar onun neredeyse yarı fiyatı o yüzden kullanıp memnun kalan varmı diye sormuştum teşekkürler
Merhaba ben aptamil ar kullanmıştım bebeğime . Yoğun kıvamı var . Kusması kesilmişti . Ama çok kabızlık ve gaz yapıyordu . Normal aptamil mama ile karıştırıp verdiğimde alıştı düzeldi kabızlığı gazı vs .