Merhaba, ben de 12 haftalık hamileyim, aynı problem bende de vardı maalesef çok panik olmuştum. doktorum avidite testi istedi sonucum yüksek çıktı yani bu enfeksiyonu 1 yıl içinde geçirmişim hamilelik döneminde değil. Bir sorun olmayacağını söyledi doktorum. Hiç kafaya takmayın igg yüksek olması çok önemli muhtemelen avidite de yüksek çıkatHerkese iyi akşamlar 12+4 günlük hamileyim bugün testlerim de doktorum sıkıntı gördü anti cmv ıgg ve anti cmv ıgm pozitif cıktı bu durumla karşılaşan gebeler var mi
Çok teşekkür ederim bende bugün yaptırdım inşallah sonuçlar yüksek gelirMerhaba, ben de 12 haftalık hamileyim, aynı problem bende de vardı maalesef çok panik olmuştum. doktorum avidite testi istedi sonucum yüksek çıktı yani bu enfeksiyonu 1 yıl içinde geçirmişim hamilelik döneminde değil. Bir sorun olmayacağını söyledi doktorum. Hiç kafaya takmayın igg yüksek olması çok önemli muhtemelen avidite de yüksek çıkat
Hiç kafanıza takmayın 3 günümü böyle mahvettim çok korkmuştum sonuç yüksek geldi. Beni de bilgilendirin sonucunuz çıkınca lütfenÇok teşekkür ederim bende bugün yaptırdım inşallah sonuçlar yüksek gelir
Merhaba benimde avidite testim yuksek geldi. Yuksek geldiği zaman size hic bir şekilde ilac tedavisi falan yapılmadı demi. Benim doktorum yuksek geldiği zaman antibiyotigi kesmişti suanda hic toxoplazma için hic bisey uygulamıyoruzHiç kafanıza takmayın 3 günümü böyle mahvettim çok korkmuştum sonuç yüksek geldi. Beni de bilgilendirin sonucunuz çıkınca lütfen
Merhaba, bana hiç ilaç tedavisi ve antibiyotik verilmedi ama yüksek çıkan toxoplazma değil cmv ıgm’ydi benimMerhaba benimde avidite testim yuksek geldi. Yuksek geldiği zaman size hic bir şekilde ilac tedavisi falan yapılmadı demi. Benim doktorum yuksek geldiği zaman antibiyotigi kesmişti suanda hic toxoplazma için hic bisey uygulamıyoruz
Çok şükür bugün cıktı sonucum yüksek cıktı doktorum bir sıkıntı yok dediHiç kafanıza takmayın 3 günümü böyle mahvettim çok korkmuştum sonuç yüksek geldi. Beni de bilgilendirin sonucunuz çıkınca lütfen
Harikaa çok sevindim kaç çıktı avidite test sonucuÇok şükür bugün cıktı sonucum yüksek cıktı doktorum bir sıkıntı yok dedi
80 çıktı sizin kaç çıkmıştıHarikaa çok sevindim kaç çıktı avidite test sonucu
Benim de 75 çıkmıştı80 çıktı sizin kaç çıkmıştı
Siz doğum yaptıniz mi acabaBenim de 75 çıkmıştı
Yok hayır henüz yapmadımSiz doğum yaptıniz mi acaba