• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti depresan kullanırken dikkatli olalım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi tiona
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.080
498
47
arkadaşlar antidepresan kullanırken dikkatli olmalıyız..
bunu aspirin gibi kullanan arkadaşlara uyarida bulunmak istedim..
çünki bir çoğunun kilo aldırıcı özelliği var ..
ve bunlar beyni etkileyen ilaçlar..
dr tavsiyesi ile kullanılması gerekiyor..ve bir hafta yada 1 ay kullanarak tedavi olamazsınız bıraktığınızda daha kötü sonuçlar yaşayabilirsiniz...
her gün aynı saatlerde dr unuzun tavsiye ettiği şekilde ve sürede almalı ve yine dr konnrolünde bırakmalısınız...
aksi takdirde kaş yaparken göz çıkarma olayına dönebilir....
sağlıklı günler...

doktor tavsiyesinde kullanıyorum ve 3 ayda 2 kilo almışım daha fazla almaktan korkuyorum. ve tedavim 9 ay sürecek.

doktor tavsiyesinde kullanıyorum ve 3 ayda 2 kilo almışım daha fazla almaktan korkuyorum. ve tedavim 9 ay sürecek.

arkadaşım benim yeğenimin zaten kilo problemi vardı..babasını kaybettiğinden depresyona girdi...onedenle dr antidepresan vermiş...ama o fazla kilo almak istemediğini belirtimiş çünki zaten kilolu şu anda..ona göre bir ilaç vermiş...
dr unuzla görüşüp kısa sürede bu kadar kilo aldığınızı ve daha fazla kilo almak istemediğinizi belirtin..belki ilcınızı değiştirebilir..çok kilo almakta ayrı bir depresyon nedeni olabiliyor..

Back