• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antı depresan ılacımı 5 gundur kullanmıyorum sonuc acıle gıttım yardım lutfen

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
arkadaslar merhaba ben bundan 1,5 sene evvel anxıete ve depresyon teshısı konuldu...benı hatırlayan olcaktır belkıde burada kayınvalıdeyle yasıyorum:5:...her neyse prozac kullanıyorum cok se yaramadıgı ıcın paxıle basladım 6aydır falan gecenlerde ılacım bıtmıstı bende 5 gun falan kullanmamıstım...2gundur baya kotu oldum..hafıfı bas donmesı denge kaybı gozlerımı oynatırken beynımde bı garıp seyler olmaya basladı...yanı nasıl anlatsam bende bılemedım cok garıp bısey:26:ama cok kotuydum aynı anda terlıyorum bayılcak gıbı falan...derken dun gece cok kotu oldum ve acıle gıttım...ılacımı tekarar yazdılar ve eve geldım...
hıc aklıma gelmemıstı ılacı bırakmamın yan etkılerı olabılır dıye hastanede hemsıre olablır deyınce arastırayım dedım..
benım gıbı olan veya bılgısı olan varsa yardım edersenız sevınırm en azından ıcım rahatlar

Benim çok yakın bir arkadaşım birden bıraktı baş dönmesi kusma falan yaptı sizinkine benzer şekilde , yarım doza düşürerek bırakmak gerekiyormuş .

arkadaslar merhaba ben bundan 1,5 sene evvel anxıete ve depresyon teshısı konuldu...benı hatırlayan olcaktır belkıde burada kayınvalıdeyle yasıyorum:5:...her neyse prozac kullanıyorum cok se yaramadıgı ıcın paxıle basladım 6aydır falan gecenlerde ılacım bıtmıstı bende 5 gun falan kullanmamıstım...2gundur baya kotu oldum..hafıfı bas donmesı denge kaybı gozlerımı oynatırken beynımde bı garıp seyler olmaya basladı...yanı nasıl anlatsam bende bılemedım cok garıp bısey:26:ama cok kotuydum aynı anda terlıyorum bayılcak gıbı falan...derken dun gece cok kotu oldum ve acıle gıttım...ılacımı tekarar yazdılar ve eve geldım...
hıc aklıma gelmemıstı ılacı bırakmamın yan etkılerı olabılır dıye hastanede hemsıre olablır deyınce arastırayım dedım..
benım gıbı olan veya bılgısı olan varsa yardım edersenız sevınırm en azından ıcım rahatlar

Paxil kullanıyorum........ben alı§ma döneminde zorlanmıştım.....bana çok ağır geldiği için yarıya indirdim....yarım paxille çok iyiyim.........eğer kolay bırakmak istiyorsan yüksek doz omega 3 kullan mutlaka yemeklerden sonra al emilimi için.........birkaç hafta omega 3 kullanımı sonrası yarıya düşürün dozu bir süre daha kullanıp kesebilirsiniz

aniden başlanmaz aniden kesilmez bu ilaçlar
bahsettiğin yan etkiler normal
bir daha bırakma daha kötü olmayasın

prozacı bende kullanıyorum haftasonuna denk gelmıstı alamamıstım bırkeresınde ellerımın tıtremesıne engel olamıyordum ve tedırgın hıddedıyordum kendımı ılacı ıcınce ıyıyım bas agrılarım ıcın kullanıyorum ama uykusuz kalınca yıne agrıyor

Dozlarını azaltarak bırakmak gerek ben de bir aydır almıyorum ilaç hala devam ediyor birden bırakmak iyi değil doktorun söylediği şekilde bırakılıyor genelde.

Back