Evet haklisin gercekten ama o m yan etki korkusu beni olumsuz etkiliyor.Hocanin okul egitimi tecrubesini sorguluyor degilim beni yanlis anlamissin.İyi de bu ilacı yazan doktordan daha mı iyi biliyorsunuz da ilaca başlamakta tereddüt ediyorsunuz? Boşuna doktor ünvanı alıp 6+2 sene okumuyor bu insanlar. Güvenmezseniz iyileşemezsiniz zaten. Bence güven olayını aşıp tekrar doktora gidin bu şartlar altında ilaç kullanmak da kar etmez benden demesi 2 senedir ilaç kullanan biri olarak söylüyorum tecrübelerime dayanıyorum. Beyninde başlayacak önce.
Evet haklisin gercekten ama o m yan etki korkusu beni olumsuz etkiliyor.Hocanin okul egitimi tecrubesini sorguluyor degilim beni yanlis anlamissin.
Peki seni olumsuz etkileyecek yan etkiler yasadin mi
Icimi rahatlattin gercekten cok tesekkurlerAni ölüm isteği yazıyor yaygın yan etkiler arasında benim ilacım için :) 2 senedir de kullanıyorum ilk günler de dahil şimdi de öyle hiç bir yan etki görmedim bu bahsettiğim de asla olmadı :) insanlar benim ilacımı duyunca aman allahım tehlikeli diyor ama doktorum ve ben bana çok iyi geldiğini biliyoruz ve devam ediyorum Allah'a şükür en ufak yan etki de yaşamıyorum yaşamadım da. O yazan yan etkiler herkes için geçerli değil. Sadece bir insanda bile görülse yazmak zorunda ilaç firmaları. Her yazan da olacak diye bir şey Yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?