Anti aging kremlerine kaç yaşında başlanmalı?

chicek

bebişim ve ben
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
300
1
arkadaşlar tabi cilde göre değişebilir ama anti aging alt yaş sınırı kaçtır mesela ben 26 yaşındayım ilk çizgilerim oluşmaya başladı hem göz çevrem hem alnımda ve Diadermine Lift Anti Oxidan Krem ve Olay Total Effect 7x aldım ama kullanmadan bekliyorum erken mi acaba diye SİZCE BAŞLAYAYIM MI ERKEN KULLANMANIN NE ZARARI OLUR

arkadaşlar zor bi sorumu sordum..kimse bilmiyo mu eminim bilen birileri var ama neden iki gündür cevap yok

ben de 26 yaşındayım ve göz kenarlarım artık kendini belli eder derecede mimik çizgileriyle dolu.

ben de araştırma yapıyorum 25 yaşından itibaren bakım yapmak gerekir diye biliyorum

açıkçası ben doğum yaptıktan ve emzirme döneminden sonra başlayacağım bayağı bir zaman sonra yani umarım geç kalmış olmam

ben de 26 yaşındayım ve göz kenarlarım artık kendini belli eder derecede mimik çizgileriyle dolu.

ben de araştırma yapıyorum 25 yaşından itibaren bakım yapmak gerekir diye biliyorum

açıkçası ben doğum yaptıktan ve emzirme döneminden sonra başlayacağım bayağı bir zaman sonra yani umarım geç kalmış olmam

sanırım hamilesin..ben hamileliğimde sadece güneş koruyucu sürdüm ve son 6 aydır cildimle uğraşıyorum çünkü fark ediliyo artık değişiklik çizgiler falan artı canlılığını yitiriyo gitgide o yüzden telaşa düştüm..

arkadaşlar tabi cilde göre değişebilir ama anti aging alt yaş sınırı kaçtır mesela ben 26 yaşındayım ilk çizgilerim oluşmaya başladı hem göz çevrem hem alnımda ve Diadermine Lift Anti Oxidan Krem ve Olay Total Effect 7x aldım ama kullanmadan bekliyorum erken mi acaba diye SİZCE BAŞLAYAYIM MI ERKEN KULLANMANIN NE ZARARI OLUR

ya canım yüzün için tam olarak bişey diyemem ama , en azından göz çevren için uygun bir kremle başlamanı tavsiye ederim , yüzünün diğer kısımlarına kullanacağın ürünler için çok iyi araştırma yap ve uygun ürünler kullan canım , öyle ağır şeylere başlama hemen bence ,

ben senin yaşlardayken keşke başlasaymışım göz çevresi kremlerine keşke , şuan 30 yaşındayım kullanıyorum ama daha erken başlasaydım durum daha iyi olacaktı sanırım .

dün clinique de çalışan biri all about eyes rich i önerdi..ben şimdi nivea visage aqua sensation kullanıyorum göz çevrem için cildim için de superdefence önerdi ama emin değilim .

cilt yaşınla kendi yaşın her zaman aynı olmaz ben de kemik yaşı olarak nüfus cüzdanında yazandan ilerdeyim şimdiden tedbirimi alıyorum kırıştıktan sonra sürülenler fayda etmez ki öenmli olan olmadan tedbirirni almak iyi yapmışsın kremlerin hayırlı olsun düzenli kullan gelecek yıllara yatırım ürünlerin arasına güneş koruyucu ekle en önenmli anti-aging savaşçışı iyi bir koruyucudur

X