• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antep nasıl bir yer?

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.533
158
Öğretmenlik için tercih edeceğim.şehitkamil Şahinbey Nizip vs

En önemlisi can güvenliği.6 yılım orada geçecek. Ona göre tavsiye eder misiniz acaba?

Karadenizin küçük sakin bi şehrinde büyüdüm.bugüne kadar gördüğüm en büyük olay mahalledeki gençlerin kavgası. Yani öyle büyük olayları bünyem psikolojim kaldırmayabilir.

Malatya Adıyaman da düşünüyorum. Bu 3 il hakkında bilgi alabilir miyim?
Tek başıma yaşayacağım.

En önemlisi can güvenliği.6 yılım orada geçecek. Ona göre tavsiye eder misiniz acaba?

Karadenizin küçük sakin bi şehrinde büyüdüm.bugüne kadar gördüğüm en büyük olay mahalledeki gençlerin kavgası. Yani öyle büyük olayları bünyem psikolojim kaldırmayabilir.

Tek başıma yaşayacağım.
arada gidiyorum oralı degilim ama güzel biryer bizipi bilmem ama sahinbey sehitkamil güzel gelişmiş. can güvenliği olarakta suan olay yok ama ilerde ışıdın bir numaralı hedefi .

Küçük şehirde büyüdüyseniz Adıyaman'ı tercih edebilirsiniz.

Gaziantep büyükşehir , tüm büyükşehirlerde yaşanan olumlu olumsuz durumlar mevcuttur.
Güvenlik konusunda da şüpheniz olmasın, Gaziantepli arkadaşlarım var , çok güzel bir şehir. İnsanları samimi. Yeşil alanı, avmsi, kültürel mirası vs... Dolu dolu bir şehir.

Pahalılık anlamında , Malatya ve Adıyaman daha ucuzdur. Gaziantep'te ev kiralarının da yüksek olduğunu biliyorum.

antep de malatya da büyük şehir

o civarların büyük şehirleri ki bir dönem malatya tüm ortadoğunun en önemli şehri olmaya aday idi Özal varken

ama şimdi suriye olayları var ve suriyeliler bol

bunları dikkate alın ama bildiğim kadarı ile Şehit Kamil şahinbey falan merkez ilçe nizip ayrı ilçe

arada gidiyorum oralı degilim ama güzel biryer bizipi bilmem ama sahinbey sehitkamil güzel gelişmiş. can güvenliği olarakta suan olay yok ama ilerde ışıdın bir numaralı hedefi .

İşte ben de bu işid olaylarından korkuyorum. Gerçi puanımla geleceği de meçhul.herkes rağbet ediyor ama

Malatya Doğunun en tercih edilen şehri yalnız. Puanlar Malatya'da yüksek oluyor diye duydum ben.
Diğer şehirlerle ilgili bilgim yok ama

Antep çok güzel bir şehir.Yemeklerini anlatmaya gerek yok.şahinbey, şehit kamil merkez ilçeler.Antep güzel olmasına güzel ancak çok pahalı bir şehir.Antep halkı yemeye içmeye lükse pek bir düşkün olduklarından haliyle pahalı kızkardeşim 6 yıl yaşadı çok memnundu.en yakın arkadaşlarım antepli oldukça sık gitmişlipim var.
son dönemlerde işid pisliği yüzünden ülkemizin bir çok yeri gibi olaylar oluyor ara ara.en son düğüne saldırı düzenlemişti katil sürüsü..antepte ne yazık ki oldukça işid fazla var diye biliyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Esım bır ulkenın konsoloslugunda calısıyor ozel bır gorevde. oraya gondermek ıstedıler bızı bız korktuk kabul etmedık. Daha once olsaydı belkı 10-15 sene once guzel olabılırdı

küçük bir şehirden gelecekseniz Gaziantep çok büyük ve kalabalık bir şehir. Şahinbey 800 bin nüfuslu kayıtlara göre bu yoksa daha fazla olabilir merkezi bir ilçe. tek yaşayacaksanız stüdyo daire tutabilirsiniz. 600 den 1000 e kadar vardır. ben olsam kesinlikle şahinbey yazardım. nizip merkeze sanıyorum 40 dakika uzaklıkta bir ilçe gayet yaşanabilir. siz şahinbeyi önce yazın merkez. ama dediğim gibi memleketim büyüktür.
Malatya baya küçük Gaziantep e göre. Adıyaman da öyle.

Arkadaşın tayini nizipe çıktı kız hergün arayıp ağlıyor Suriyeliler her yeri işgal etmiş hastane de sürekli sorun çıkarıyorlarmış dışarıda sürekli olaylar çıkarıyorlarmış. Nizipin yerli halkını bile sindirmişler istifa etmeyi düşünüyor dayan diyoruz ama duracak gibi değil çok kötüymüş

gaziantep e ara ara gidiyorum kuzenim orda yaşıyor (evi sarıgüllükte çok güzel bir yer) diğer illeri hiç bilmiyorum.
gaziantep biraz muhafazakar bir il ama karadenizden farklı değildir bu konuda, şehirleşmesi güzel, yemekleri müthiş, yerli halkı sıcakkanlı, misafirperver.
ama son dönemde hem suriyeden hem diğer illerdeki karışıklık nedeniyle güneydoğunun genelinden çok göç almış, ev kiraları uçmuş, hayat pahalılaşmış. yine de doğuda yaşayacak olsam ilk tercihim gaziantep olur.

Tek başıma yaşayacağım.
Canim ben adiyamanliyim çok sakin güzel bi şehir allahima şükür öyle kötü olaylarda hiç duymadım burda antepte güzel ama büyük biraz burası sakin ulaşım imkanı güzel şehir tavsiye ederim benim eşimde burda öğretmen ..genelde öğretmenler bu şehri tercih ediyolar

bu yaz adıyamanda kuzenın düğünü vardı,eşim gitmeden önce ınanılmaz tedirgindi ankara ötesine geçmekten rahatsız olan biri.istanbuldayız bu arada.ama gidince inanamadı bayıldı,insanların sıcaklıgına,şehrin sakınlıgıne..birine bi yol sorsa gel abi eşlik edip götüreyim seni demeler,yolda tanımadıgı ınsanların selamları vs..:)ben aslen adıyamanlıyım buarada ve uzun yıllar sonra gidip gördüm ki şehir gerçekten daha düzenli daha keyıflı.ögretmen evınde kaldım buarada,eger ogretmensenız..
maltya hakkında bir fikrim yok gitmedim,
antep adıyamana nazaran daha büyük daha düzenli ve daha pahalı bir şehir..tercih şansım olsa antepten yana kullanabılrdım ama ıstanbul karmaşasına alışmış bir insan olarak

Antep güzel yerdir ancak Nizip ilçedir , Tercih edebiliyorsanız Şehitkamil , Şahinbey tercih edin.

Edit : Ayrıca Gazi Antep.
Lütfen Şanlı Urfa ,
Kahraman Maraş
Savaşta kazandığımız sıfatları kullanalım arkadaşlar.

Back
X