hadi yaama saç kesimi farklı bi olay bence,burda saçı yaptıracağız ayrıca provası da olacak..ii olur gibi geliyor,ali gür'e gidenler olmuş hiç memnun kalmamışlar öyle yazıyordu forumda..ya benim e evim etlikte o yüzden uzak bi yere gitmek istemiyorum,güzel olur inşallah :)
bugün provam var gidiyrum bakalım hayırlısı..benden başka da giden yok anlaşılan:1shok:
canım benide bilgilendir lütfen benimde provam 20 ekimde ama çok tedirginim bu konuda estadan aldım randevumu merakla bekliyorum inşallah istediğin gibi olur opuyorumnanaktan
arkadaşlar merhaba benım gelın sacım estada oldu ve cok memnun kaldım calısanları cok ılgılı ve tam bır profesyonel esımde erkek tarafında işlem gordu cok mutlu olarak ayrıldık suanda oranın musterisi oldum herkese tavsiye ederim ali guru dusunmeyın cunku ali gurde calısıanlarla kavga edıp estaya gelen musteri sayısı oldukca fazla şahitte oldum... kendınızı ozel ve guzel hısstmek ısteyenlere kesinlikle ESTA yı tavsiye ediyorum....
bugün provam var gidiyrum bakalım hayırlısı..benden başka da giden yok anlaşılan:1shok:
ben eylül ayında gelin saç ve makyajımı estada yaptırdım çok da memnun kaldım ztn prova yaptıkları için neyi nasıl istediğini provada net bi şekilde isteyip görebilirsin..ben kesinlikle tavsiye ederimmerhaba ben de bu yıl ağustosta gelin saçı ve makyajı için estaya gitmeyi düşünüyorum, acaba siz memnun kaldınız mı?
bu provalar her yerde ücretsiz mi acaba??
heryer ücretsiz deil canım bazı yerler extra ücret istiyor prova için
cevap için çok teşekkür ederim..hiçbir bilgim yoktu memlekete gıdemediğim için..
rica ederm canım mutluluklar :))
ben eylül ayında gelin saç ve makyajımı estada yaptırdım çok da memnun kaldım ztn prova yaptıkları için neyi nasıl istediğini provada net bi şekilde isteyip görebilirsin..ben kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?