antares amade düğün salonu yardım!!!!!!

miracle06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
15
0
86
Ankara
merhabalar.kısmet olursa 2014 ağustosta düğün düşünüyoruz. 6 8 bin tl bütçem var en fazla.Antares amade düğün salonu ve göksu parktaki yeni açılan göksu düğün salonuna gideniniz var mı acaba veya orda düğün yapanınız?nasıl bi yer organizasyonu müzikleri tavsiye eder misiniz ? lütfen yardımcı olun nişanlım askere gitmeden ayarlamamız lazım...

göksu düğün salonunu bende merak ediyorum arkadaşlar bilgisi olan yok muuu ?

merhaba.. amade balo salonu antareste düğününü yapmış bırı olarak kesınlıkle tavsıye edıyorum gecen sene sızınle aynı durumdaydım bırkac secenek arasında kalmıstım ama dostlarımın tavsıyesi üzerine amade balo salonuna gıttk ve orda karar kıldım iyiki dıyerek ayrıldıgımız muhtesem bı geceydı bu senede kardeşimin düğününü orada yapacağız ve düğünümüze katılan akrabalarımızdanda bizden sonra gıdıp orayı tercıh edenler oldu muhtesemdı kesınlıkle tavsıye edıyorum

fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz?

fiyatları seçtiğiniz menüye göre değişkenlik gösteriyo ama çok yardımcı oluyolar ofıslerı antareste görüşmeye giderseniz hem fiyat hakkında detaylı bılgı alırsınız hem düğünlerini izleme sansınız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…