Antalyalı hanımlar estetik doktoru lütfen

SkylineStar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2018
183
23
98
35
Merhaba hanımlar 2. Kez burun ameliyatı geçireceğim çok uçuk olmayan hastasına önem veren iyi bir doktor arıyorum.Bütçem sınırlı 20000 e kadar ancak.Bir doktor buldum iyi bir doktora benziyor kbb ci instagram da çok paylaşım yapmamış bu ay içinde muayeneye gideceğim gidecekken başka doktor Önerileri var ise onları da değerlendirmek istiyorum sonra pişman olmamak adına.Lütfen yorum yazın kızlar

Merhaba, bilmediginiz bir doktora ameliyat olmayin. Hele ki revizyon..
Bence biraz daha birikim yapip iyi bir doktora ameliyat olun..

O doktor cok mukemmel isler cikartsaydi zaten instagrami fotograftan gecilmezdi diye dusunuyorum.

Merhaba, bilmediginiz bir doktora ameliyat olmayin. Hele ki revizyon..
Bence biraz daha birikim yapip iyi bir doktora ameliyat olun..

O doktor cok mukemmel isler cikartsaydi zaten instagrami fotograftan gecilmezdi diye dusunuyorum.
Çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için biraz daha araştırayım o halde ve para birikimi ama çok pahalı doktorlar birikene kadar tekrar uçacak fiyatlar böyle bir kısır döngü

20 bine revizyon yaptırmanız çok zor. Revizyonda tecrübeli doktorlar bu fiyata yapmazlar,piyasa çok arttı. Revizyon basit bir ameliyat değil,primerden daha zor.Riske atmayin

20 bine revizyon yaptırmanız çok zor. Revizyonda tecrübeli doktorlar bu fiyata yapmazlar,piyasa çok arttı. Revizyon basit bir ameliyat değil,primerden daha zor.Riske atmayin
Merhaba size özelden doktorun ismini atsam bakmanız mümkün olur mu? ÖZelde çalışıyormuş yeni klinik açmış.Sizi görmüştüm bilgi sahibisiniz sanırım bu konu hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…