- 25 Kasım 2018
- 183
- 23
- 98
- 35
- Konu Sahibi SkylineStar
-
Ayy çok teşekkür ediyorum hemen bakayım kaç gün oldu ameliyat olalı acaba ? Ve burnunuz kalın derili mi ince mi acabaMerhaba, ben daha yeni ameliyat oldum Dr.Mehmet Aşık Bey'e kendisi baya ilgili Antalya'da da ünlü zaten.. Ödeme olarakta sizin bütçenize uygun. Fakat şu an yorum yapamıyorum burnum hakkında çünkü oturmadı henüz bantlı zaten hala.
Şöyle ki ben sorduğumda burun ucun sadece kalın deri ama normal tarafı orta ince demişti. Bu arada siz ilk ameliyatınızı kime olmuştunuz acaba? Revizyon daha riskli derler hem genelde o kadar mı kötü oldu sizin için merak ettim....Ayy çok teşekkür ediyorum hemen bakayım kaç gün oldu ameliyat olalı acaba ? Ve burnunuz kalın derili mi ince mi acaba
yok hiç duymadım benBu arada Alpaslan Bayyozgat hakkında bir bilginiz var mı acaba ben Antalyaya pek yakın değilim ama orada olmam lazım
16 yaşında olmuştım şu an 35 yaşındayım Ankara da oldum ilk ameliyatımı ve burnumda yamukluk var şu an iki doktora burun resmimi attığımda çok büyük bir sorun yok o yüzden uygun fiyat veriyoruz dediler normalde 2. Ameliyat hem zormuş hem ücret olarak fazla oluyormuş size özelden resmimi atsam bakar mısınız?Şöyle ki ben sorduğumda burun ucun sadece kalın deri ama normal tarafı orta ince demişti. Bu arada siz ilk ameliyatınızı kime olmuştunuz acaba? Revizyon daha riskli derler hem genelde o kadar mı kötü oldu sizin için merak ettim....
tabi ki bakarım, bekliyorum16 yaşında olmuştım şu an 35 yaşındayım Ankara da oldum ilk ameliyatımı ve burnumda yamukluk var şu an iki doktora burun resmimi attığımda çok büyük bir sorun yok o yüzden uygun fiyat veriyoruz dediler normalde 2. Ameliyat hem zormuş hem ücret olarak fazla oluyormuş size özelden resmimi atsam bakar mısınız?
Merhaba resim attım bakar mısınız ?tabi ki bakarım, bekliyorum
Valla ben aralık 2 de ameliyat oldum dr adı harun acıpayam ama fiyatı senin bütcenin 2 katı.Ayrıca revizyon için 20.000 e bulacagın dr cok iyi arastır canım cünkü revizyon Ameliyat daha pahalı diye biliyorum.Ben ilk ameliyatı oldum 50 k verim daha yeniMerhaba hanımlar 2. Kez burun ameliyatı geçireceğim çok uçuk olmayan hastasına önem veren iyi bir doktor arıyorum.Bütçem sınırlı 20000 e kadar ancak.Bir doktor buldum iyi bir doktora benziyor kbb ci instagram da çok paylaşım yapmamış bu ay içinde muayeneye gideceğim gidecekken başka doktor Önerileri var ise onları da değerlendirmek istiyorum sonra pişman olmamak adına.Lütfen yorum yazın kızlar
merhabalar şuan burnunuzun durumu nasıl acaba ben de revizyon için Tolga Hocayı düşünüyorumMerhaba ben 3. Ameliyatımı oldum Geçtiğimiz sene ve aşırı memnunum. Doktorum Tolga Oğuzhan burda yazılan çoğu doktora gittim ve kimse cesaret edemedi üstüne bir de beni korkutup ağlattılar ama Tolga bey harikalar yarattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?