• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalyalı hanımlar estetik doktoru lütfen

SkylineStar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2018
183
23
98
35
Merhaba hanımlar 2. Kez burun ameliyatı geçireceğim çok uçuk olmayan hastasına önem veren iyi bir doktor arıyorum.Bütçem sınırlı 20000 e kadar ancak.Bir doktor buldum iyi bir doktora benziyor kbb ci instagram da çok paylaşım yapmamış bu ay içinde muayeneye gideceğim gidecekken başka doktor Önerileri var ise onları da değerlendirmek istiyorum sonra pişman olmamak adına.Lütfen yorum yazın kızlar

Burnumla mutlu mesut yaşamayı öğrenir 20.000 kâr ederdim.
Tabi bu benim ; zaten estetikten,bıçak altına yatmaktan da tedirgin olan bir yapım var.
Kan verirken bile rengim atar.

Merhaba, ben daha yeni ameliyat oldum Dr.Mehmet Aşık Bey'e kendisi baya ilgili Antalya'da da ünlü zaten.. Ödeme olarakta sizin bütçenize uygun. Fakat şu an yorum yapamıyorum burnum hakkında çünkü oturmadı henüz bantlı zaten hala.

Merhaba, ben daha yeni ameliyat oldum Dr.Mehmet Aşık Bey'e kendisi baya ilgili Antalya'da da ünlü zaten.. Ödeme olarakta sizin bütçenize uygun. Fakat şu an yorum yapamıyorum burnum hakkında çünkü oturmadı henüz bantlı zaten hala.
Ayy çok teşekkür ediyorum hemen bakayım kaç gün oldu ameliyat olalı acaba ? Ve burnunuz kalın derili mi ince mi acaba

Bu arada Alpaslan Bayyozgat hakkında bir bilginiz var mı acaba ben Antalyaya pek yakın değilim ama orada olmam lazım

Ayy çok teşekkür ediyorum hemen bakayım kaç gün oldu ameliyat olalı acaba ? Ve burnunuz kalın derili mi ince mi acaba
Şöyle ki ben sorduğumda burun ucun sadece kalın deri ama normal tarafı orta ince demişti. Bu arada siz ilk ameliyatınızı kime olmuştunuz acaba? Revizyon daha riskli derler hem genelde o kadar mı kötü oldu sizin için merak ettim....

Şöyle ki ben sorduğumda burun ucun sadece kalın deri ama normal tarafı orta ince demişti. Bu arada siz ilk ameliyatınızı kime olmuştunuz acaba? Revizyon daha riskli derler hem genelde o kadar mı kötü oldu sizin için merak ettim....
16 yaşında olmuştım şu an 35 yaşındayım Ankara da oldum ilk ameliyatımı ve burnumda yamukluk var şu an iki doktora burun resmimi attığımda çok büyük bir sorun yok o yüzden uygun fiyat veriyoruz dediler normalde 2. Ameliyat hem zormuş hem ücret olarak fazla oluyormuş size özelden resmimi atsam bakar mısınız?

16 yaşında olmuştım şu an 35 yaşındayım Ankara da oldum ilk ameliyatımı ve burnumda yamukluk var şu an iki doktora burun resmimi attığımda çok büyük bir sorun yok o yüzden uygun fiyat veriyoruz dediler normalde 2. Ameliyat hem zormuş hem ücret olarak fazla oluyormuş size özelden resmimi atsam bakar mısınız?
tabi ki bakarım, bekliyorum

Merhaba hanımlar 2. Kez burun ameliyatı geçireceğim çok uçuk olmayan hastasına önem veren iyi bir doktor arıyorum.Bütçem sınırlı 20000 e kadar ancak.Bir doktor buldum iyi bir doktora benziyor kbb ci instagram da çok paylaşım yapmamış bu ay içinde muayeneye gideceğim gidecekken başka doktor Önerileri var ise onları da değerlendirmek istiyorum sonra pişman olmamak adına.Lütfen yorum yazın kızlar
Valla ben aralık 2 de ameliyat oldum dr adı harun acıpayam ama fiyatı senin bütcenin 2 katı.Ayrıca revizyon için 20.000 e bulacagın dr cok iyi arastır canım cünkü revizyon Ameliyat daha pahalı diye biliyorum.Ben ilk ameliyatı oldum 50 k verim daha yeni

Canım , ben daha yeni ameliyat oldum Antalya da. Çok doktor araştırdım, en iyisi dediklerine gittim ama ne kafamda ki sorulara cevap bulabildim ne de tamamen gözüm kapalı güvenebildim ta ki canım doktorum Deniz Dilek ile tanışana kadar. Tek kelime işinin ehli ! Sen istesen de sana yakışmayacak asla bir işlem yapmaz. Mutlaka ama mutlaka bir ön görüşme yap kesinlikle pişman olmazsın. Instagram adresine de yaptığı burunlara bir göz at derim. Açık ara en iyisi :)

Merhaba ben 3. Ameliyatımı oldum Geçtiğimiz sene ve aşırı memnunum. Doktorum Tolga Oğuzhan burda yazılan çoğu doktora gittim ve kimse cesaret edemedi üstüne bir de beni korkutup ağlattılar ama Tolga bey harikalar yarattı

Güncel fiyatı nedir bilmiyorum ama Antalya'da revizyon için bu fiyat çok zor maalesef. Ben 27şubatta 1.yılımı dolduracağım, Dr. Deniz Dilek'e revizyon oldum ve çok çok çok memnunum. Bir görüşmeni öneririm, terracitynin karsısında muayenehanesi.

Merhaba ben 3. Ameliyatımı oldum Geçtiğimiz sene ve aşırı memnunum. Doktorum Tolga Oğuzhan burda yazılan çoğu doktora gittim ve kimse cesaret edemedi üstüne bir de beni korkutup ağlattılar ama Tolga bey harikalar yarattı
merhabalar şuan burnunuzun durumu nasıl acaba ben de revizyon için Tolga Hocayı düşünüyorum

Back