• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Antalyadayım matematik kursu veriyorum..

sude2006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
40
0
36
Bolu
selamlar tecrübeli dersane öğretmeniyim,branşım matematik,2.çocuktan sonra işi bırakmak zorunda kaldım çok problemli bi bebeklik geçirdi malesef bazı problemleri hala da devam ediyor,bu yüzden bakıcıya emanet edemezdim ama işimdende uzaklaşmak istemiyorum ayrıca maddi açıdanda zorlanıyoruz malum devir 2 çocuk tek maaş zor evde özel kurs vermeye başladım ilgilenenler mesaj atabilir,işimde iddialıyım uzmanlştığımı düşünüyorum özel kurs öğrencilerim hep müspet neticeler elde etmişlerdir,velilerimdende hep teşekür almışımdır.ücret olaraksa gerçekten çok çok uygun dediğim gibi hem işimi seviyorum hemde gerçekten ihtiyacım var..:64:

Merhaba Antalyanın hangi semtinde oturuyorsunuz ve benım 3 sınıfa giden bir oğlum var onun için matematik dersi aldırmayı düşünüyorum.Ders saatini kaç tl veriyorsunuz.

Merhaba Antalyanın hangi semtinde oturuyorsunuz ve benım 3 sınıfa giden bir oğlum var onun için matematik dersi aldırmayı düşünüyorum.Ders saatini kaç tl veriyorsunuz.

merhaba yasemin hanım oğlunuz ilköğretim 3.sınıf galiba?ben kepezaltında oturuyorum etibank ya da krom lojmanlarıda diyorlar ordayım,siz hangi semttesiniz?özelden bana mail adresinizi gönderirseniz detayları orda konuşuruz burda çok uygun olmaz sanırım,şimdiden hayırlı olsun inşallah kısa zamanda görüşmek dileğiyle..

Back