• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'dan üye arkadaşlar hastane ile ilgili !!!

Steva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
99
16
48
Antalya
Belki cevaplamak Zor olabilir ya da senin bileceğin iş diyebilirsiniz kızlar. Sorum şu, 13 haftalık gebeyim. 9. Haftaya kadar medisu hastanesinde Mehmet emin sosyal'a gidiyordum. Sonra gebelikte sorun yaşadım. Doktorum kafamı karıştırdı. Bunun üzerine farklı bi doktorunda görüşünü almak için medstar hastanesinde gökbay elpek'e gittim. O beni biraz da olsa rahatlattı. Ancak şimdi ikili test yapılacak ve her iki doktorda aynı güne randevu verdi. Hangisine gideceğimi şaşırdım kaldım. Ikisininde artıları eksileri var. Bana yardım edebilecek var mı ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belki cevaplamak Zor olabilir ya da senin bileceğin iş diyebilirsiniz kızlar. Sorum şu, 13 haftalık gebeyim. 9. Haftaya kadar medisu hastanesinde Mehmet emin sosyal'a gidiyordum. Sonra gebelikte sorun yaşadım. Doktorum kafamı karıştırdı. Bunun üzerine farklı bi doktorunda görüşünü almak için medstar hastanesinde gökbay elpek'e gittim. O beni biraz da olsa rahatlattı. Ancak şimdi ikili test yapılacak ve her iki doktorda aynı güne randevu verdi. Hangisine gideceğimi şaşırdım kaldım. Ikisininde artıları eksileri var. Bana yardım edebilecek var mı ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sana umut verip rahatlatan, daha olumlu tepkiler gördüğün kimse ona git. Ha yine yetmedi sana ikili test sonucunu baskasinada gosterirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sonuç olarak kime gitmeye devam ettiniz, merak ettim açıkcası bende Mehmet Emin Soysal ile ilgili çok iyi yorumlar aldığım için ona gittim ama bekleme sırası çok uzun zaman aldığı için şu an muallaktayım :S

Back