Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar Antalya'da genital bölgeye lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan varsa bana adres fiyat ve kullandıkları cihaz hakkında bilgi verebilir mi :)
Merhaba arkadaşlar Antalya'da genital bölgeye lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan varsa bana adres fiyat ve kullandıkları cihaz hakkında bilgi verebilir mi :)
Ben evime yakın yerde tercih ettim konyaaltı esse güzellikte epilasyona gdiiyorum tek bölgeyle başladım ama artık koltuk altı bacak genital giriyorum :) ilk seansta bile koltuk altımda yarı yarıya dökülme oldu cihazları çok iyi uzakdoğu çin malı değilmiş,,tek bölge 50 tl idi.. benim bitti diyebilirim 7 seansımda 8 e belki giderim ...
bende gidecem acaba ilk seanstan sonra neler yaşadınız vede nekadar süre sonra kılların döküldü ilk seansta yaptırır yaptırmaz dökülüyormu acaba nezaman döküldüğünü görüyorsunuz bu konuda sizlerden yardım istiyorum iyi günler dilerim...
kızlar bende antalyada lazere devam edicem ama ben ünlü bir hastanede yaptırıyordum burada da hastanede devam etmek istiyorum açıkcası.doktor gözetiminde falan.hangi hastaneleri tavsiye edersiniz? ilgili alakalı ve bilinçli dermatologa sahip bir hastane arıyorum.