ANTALYA'da yaşayan meme estetigi yaptıran VE yaptırmak isteyenler

s21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
405
2
Antalyada yaşayan arkadaslar.burdan haberlesebılırız.

Son düzenleme:
2 saattir internetten yurtdısında yapılmıs silikon ameliyatlarına bakıyorum.yani berbat tek kelimeyle.gerçekten de türk doktorları mucize yaratıyor.burda kızların resımlerıne bakıyorum.kesınlıkle ck ıyı

heyyyyy antalya kımse yok mu?????

büyük göğüslü olmak iyidir aslında herkes şikayetci küçükler küçük diye büyükler büyük dye bende küçük diye sikayetciyim mesela

bende meme küçültme amelyatı olacağım antalya da sanırım bu ay sonunda ya da şubatta olacağım

merhaba maatra .canım doktorlrala gorusmelerını yaptın mı? antalyada olacagım demıssın.hangı doktorlarla gorustun? kıme karar verdın? yazarsan sevınırım canım.bende antalyadayım sanırım bende amelıyatımı antalyada olacagım.

:44:

merhaba ben sadece ömer özkan ile görüştüm bundan 1 yıl önce üniversitedeydi ben okul nedeniyle aml. olamamıştım. Bu yıl özele geçti kendi muayenehanesi var daha önce görüşmüştüm amelyat günümü seçtim 24 ocakta olacağım. (ömer özkan ı seçme sebebimde bir çok başarısının olmasıydı.)

Ben de kendisine burun revizyon ameliyatı olacağım sanırsam,yarın netleşecek.Detaylı bir görüşmemiz olacak.

ömer bey e mi olacaksınız beni aradılar gün için de saat belli değil daha

Pazartesi netleşecek düşüncem,Antalya'da olursam ona olurum,olmazsa da başka şehir,o da çok zor olur benim için.Benimkisi revizyon,ilkini dr.haşmet seçkin okşar yapmıştı.2,5 yıl önce.

arkadaşlar merhaba ben de antalyadayım ve ameliyat olmak istiyorum tecrübeleriniz benimle paylaşır mısınız?kimlerle görüştünüz? ameliyat yaptıran var mı?ne kadara yaptırdınız?

ciddi ciddi düşünüyorum estetiği ama kafam karşık kime yaptıracağımı bilemiyorum bildiğiniz doktorları benimle payaşırsanız çok sevinirim bir de doktoronuzdan memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…