avatar33 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2012 921 474 23 Mart 2015 Konu Sahibi avatar33 #1 Arkadaslar esim varikosel ameliyati olacak. Antalyada dr önerir misiniz. Buraya yeni tasindim. Kimseyi tanimiyorum o nedenle soracak kimsem yok. Yardim edin lütfen. ..
Arkadaslar esim varikosel ameliyati olacak. Antalyada dr önerir misiniz. Buraya yeni tasindim. Kimseyi tanimiyorum o nedenle soracak kimsem yok. Yardim edin lütfen. ..
Full of Love уα яαв ѕαğℓιкℓι нαуιяℓι ιкιz ηαѕιв єт .αмιη Kayıtlı Üye 29 Aralık 2014 499 252 23 Mart 2015 Konu Sahibi avatar33 #2 inşallah yardımcı olacak arkadaşlar çıkar cnm
avatar33 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2012 921 474 23 Mart 2015 Konu Sahibi avatar33 #3 Full of Love .!.: inşallah yardımcı olacak arkadaşlar çıkar cnm Genişletmek için tıkla... Insallah canim ya cok sikintiya düştüm su ameliyattan benimki uğraşmadan hemenn bitsin istiyor. Hormon degerleride normal sinirlarda çıkmış.
Full of Love .!.: inşallah yardımcı olacak arkadaşlar çıkar cnm Genişletmek için tıkla... Insallah canim ya cok sikintiya düştüm su ameliyattan benimki uğraşmadan hemenn bitsin istiyor. Hormon degerleride normal sinirlarda çıkmış.
Full of Love уα яαв ѕαğℓιкℓι нαуιяℓι ιкιz ηαѕιв єт .αмιη Kayıtlı Üye 29 Aralık 2014 499 252 23 Mart 2015 Konu Sahibi avatar33 #4 avatar33 .!.: Insallah canim ya cok sikintiya düştüm su ameliyattan benimki uğraşmadan hemenn bitsin istiyor. Hormon degerleride normal sinirlarda çıkmış. Genişletmek için tıkla... kaan hocaya mail attın mı.
avatar33 .!.: Insallah canim ya cok sikintiya düştüm su ameliyattan benimki uğraşmadan hemenn bitsin istiyor. Hormon degerleride normal sinirlarda çıkmış. Genişletmek için tıkla... kaan hocaya mail attın mı.
avatar33 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2012 921 474 23 Mart 2015 Konu Sahibi avatar33 #5 Full of Love .!.: kaan hocaya mail attın mı. Genişletmek için tıkla... AtmAdim canımm. Kan degerleri iyi geldi. Zaten benimki ameliyat günü bile almis. Ameliyat olma desem bile olur. Rabbim hayra çıkarsın
Full of Love .!.: kaan hocaya mail attın mı. Genişletmek için tıkla... AtmAdim canımm. Kan degerleri iyi geldi. Zaten benimki ameliyat günü bile almis. Ameliyat olma desem bile olur. Rabbim hayra çıkarsın
avatar33 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2012 921 474 26 Mart 2015 Konu Sahibi avatar33 #6 Kimse yok mu ya. Basindan bu ameliyat geçmiş olan. Memnunbkalan.