Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birçoğunu denedim ama bir bayan var Ayşe tam anlamıyla süperdi beni şaşırttı tel verebilirimBayanlar Antalya'da önerebileceğiniz iyi bir falcı varmı?Seda hanım varmış nasıl bakıyor?
***Reklam***Birçok falcı var ve hemen hemen tamamını denedim diyebilirim tek bir bayan nokta atışı yaptı diye bilirim BAHÇELİ EVLER polisevinin orada bir cafeydi Ayşe hnm adı ama randevusuz almıyor çok bekledim habersiz gittiğim için nosunu verebilirim
Çaybahçesi köşelerinde 30 tl ye 20 dk ve hiçbiri çıkmadı dediğim gibi ben memnun kaldımArkadaşım sahte hesaplar açıp reklam vermeye utanmıyor musun?
Can'ım merhaba nosunu atar mısın Nasıl baktı ve ne kadara***Reklam***
Can'ım merhaba Elif hanım la Nasıl görüşürüz özelden yazar mısınArkadaşlar öyle on dakikada baştan savılmak istemiyorsanız ve gerçekten şaşırıp memnun kalmak aynı zamanda da hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız boşa ona buna para vermeyin elif hanımı direk arayın resmen bidaha o olmadan yapamayacaksınız. Bana beyaz ayakkabılı sıyah cızgılı tısortlu bırıyle karsılasacaksın ve uzun suredır gormedıgın sok olacagın bırı hayatın degısecek dedı yok artık daha neler dedım ertesı gun istanbulda istiklalde lise arkadasımla karsılastım ve dedıgının aynısıydı kendıme gelemedım!! Resmini çekip ona attım direk. Şuan söylediği kişi o gün karsılastıgım yani, kendisi sevgilim.
kim bu elif telefonu varmıArkadaşlar öyle on dakikada baştan savılmak istemiyorsanız ve gerçekten şaşırıp memnun kalmak aynı zamanda da hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız boşa ona buna para vermeyin elif hanımı direk arayın resmen bidaha o olmadan yapamayacaksınız. Bana beyaz ayakkabılı sıyah cızgılı tısortlu bırıyle karsılasacaksın ve uzun suredır gormedıgın sok olacagın bırı hayatın degısecek dedı yok artık daha neler dedım ertesı gun istanbulda istiklalde lise arkadasımla karsılastım ve dedıgının aynısıydı kendıme gelemedım!! Resmini çekip ona attım direk. Şuan söylediği kişi o gün karsılastıgım yani, kendisi sevgilim.
Numarasını yazabilir misiniz rica etsemArkadaşlar öyle on dakikada baştan savılmak istemiyorsanız ve gerçekten şaşırıp memnun kalmak aynı zamanda da hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız boşa ona buna para vermeyin elif hanımı direk arayın resmen bidaha o olmadan yapamayacaksınız. Bana beyaz ayakkabılı sıyah cızgılı tısortlu bırıyle karsılasacaksın ve uzun suredır gormedıgın sok olacagın bırı hayatın degısecek dedı yok artık daha neler dedım ertesı gun istanbulda istiklalde lise arkadasımla karsılastım ve dedıgının aynısıydı kendıme gelemedım!! Resmini çekip ona attım direk. Şuan söylediği kişi o gün karsılastıgım yani, kendisi sevgilim.
Seda online bi sitede de bakiyor caybahcesinde bir arkadasimla baktirmistik valla bildi mi an konusunda evet ama bilemiyorum genede uzun vadeli dediklerinden is cikti diger konuda ask konusu daha beter oldu bende denemek istersen sitesini özelden yazayim orda ismi farkli ztn seda degilBayanlar Antalya'da önerebileceğiniz iyi bir falcı varmı?Seda hanım varmış nasıl bakıyor?