Antalya'da üstüne tanımam dediğiniz falcı varmı?

Blackcr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
4
0
24
Bayanlar Antalya'da önerebileceğiniz iyi bir falcı varmı?Seda hanım varmış nasıl bakıyor?

Birçok falcı var ve hemen hemen tamamını denedim diyebilirim tek bir bayan nokta atışı yaptı diye bilirim BAHÇELİ EVLER polisevinin orada bir cafeydi Ayşe hnm adı ama randevusuz almıyor çok bekledim habersiz gittiğim için nosunu verebilirim

Birçok falcı var ve hemen hemen tamamını denedim diyebilirim tek bir bayan nokta atışı yaptı diye bilirim BAHÇELİ EVLER polisevinin orada bir cafeydi Ayşe hnm adı ama randevusuz almıyor çok bekledim habersiz gittiğim için nosunu verebilirim
***Reklam***

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öyle on dakikada baştan savılmak istemiyorsanız ve gerçekten şaşırıp memnun kalmak aynı zamanda da hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız boşa ona buna para vermeyin elif hanımı direk arayın resmen bidaha o olmadan yapamayacaksınız. Bana beyaz ayakkabılı sıyah cızgılı tısortlu bırıyle karsılasacaksın ve uzun suredır gormedıgın sok olacagın bırı hayatın degısecek dedı yok artık daha neler dedım ertesı gun istanbulda istiklalde lise arkadasımla karsılastım ve dedıgının aynısıydı kendıme gelemedım!! Resmini çekip ona attım direk. Şuan söylediği kişi o gün karsılastıgım yani, kendisi sevgilim. :halay::nazar: :skandal:

Arkadaşlar öyle on dakikada baştan savılmak istemiyorsanız ve gerçekten şaşırıp memnun kalmak aynı zamanda da hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız boşa ona buna para vermeyin elif hanımı direk arayın resmen bidaha o olmadan yapamayacaksınız. Bana beyaz ayakkabılı sıyah cızgılı tısortlu bırıyle karsılasacaksın ve uzun suredır gormedıgın sok olacagın bırı hayatın degısecek dedı yok artık daha neler dedım ertesı gun istanbulda istiklalde lise arkadasımla karsılastım ve dedıgının aynısıydı kendıme gelemedım!! Resmini çekip ona attım direk. Şuan söylediği kişi o gün karsılastıgım yani, kendisi sevgilim. :halay::nazar: :skandal:
Can'ım merhaba Elif hanım la Nasıl görüşürüz özelden yazar mısın

kim bu elif telefonu varmı

Numarasını yazabilir misiniz rica etsem

valla kuzum tavsiye istiyorsan çokta bütçeni zorlamıcak bişeyistiyorsan numarasını atayım direkt sana neslihan diye bi kadınben memnun kaldım zaten ben bu falın enerji işi olduğuna inanıyorum hani en baştan enerji tutmazsa ne karşıdaki bakabiliyor ne de sen bişey anlıyorsun zaten numarası bu ilgilenirsen bulunsun elinin altında

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 2 yıldır belli aralıklarla baktırdığım memnun olduğum biri var fakat artık hayatımı bildiği için bende farklılık arıyorum

Antalya'da değil alanyada var kadriye yılın belli zamanları geliyor Alanya'ya genelde Eskişehir'de olur 2 yıl önce antalyadaydı belki oralarda da duyulmuştur kadriye hanım isim ve tarih veriyor ama geleceği isabetli tutturamıyor çok yakın tarihi biliyor 10-15 gün benim son falımda ameliyatımı göremedi ve mağdur olacağımı keşke görseydi de önlemini alsaydım ama o dr ve asistanının ismini geçen yıl vermişti bana şimdi çıkacağını ne bileyimbende yıldızname bakan birini arıyorum Ve geleceği uzun vadeyi bilen bir falcı varmı

Hayatımda hiç falcıya gitmedim tabi ama çok merak etmişimdir bilen biri mi falan diye :)

Annem tarot ve yıldıznameye bakıyor evet ama bana bakamıyor artık bağlardanmıdır nedendir bilinmez.. :)

Bayanlar Antalya'da önerebileceğiniz iyi bir falcı varmı?Seda hanım varmış nasıl bakıyor?
Seda online bi sitede de bakiyor caybahcesinde bir arkadasimla baktirmistik valla bildi mi an konusunda evet ama bilemiyorum genede uzun vadeli dediklerinden is cikti diger konuda ask konusu daha beter oldu bende denemek istersen sitesini özelden yazayim orda ismi farkli ztn seda degil

Sedanın başarı oranı yüksek detayları çok iyi biliyor ramazandan önce gittim 3 şey bildi 2 si çıktı bir de destan diye birini arıyoruz duyan oldumu numarası laxım bilen varsa bana bi mesaj atın

X