antalyada tüp bebek yaptıranlar yardım lütfen

S

selınx

Ziyaretçi
:1no2:antalyada ikamet etmediğim için bilmiyorum tüp bebek yaptırıcam ama hangi merkez ve hangi dr tavsiyelerinizi bekliyorum fsh yüksek çıktığı için biran evvel tedaviye başlamam gerekiyor sevgiler

canım benim öncelikle gecmiş olsun bol bol sifalar diliyorum bende antalyada oturuyorum ama ben bucakta ki ali beye gidiyorum ama bana sorarsan antalya tüp bebek merkezine git derim benim dayımlarınla olmuyo önce benim dr tedaviye basladılar ve tüp bebekleri orda yapıldı basarı oranları yüksek bende arastır genede ama ben orayı tavsiye ederim ( bide benim doktorumu:)))) bol sans bende asılama yaptırdım bende sonucu bekliyorum allahım nasip eder inş. hepimize......

antalyadaki merkezlerde dışarıdan gelen hastalar için misafirhane var diye biliyorum.Tel sorup ögrenögrenebilirsin.

:1no2:antalyada ikamet etmediğim için bilmiyorum tüp bebek yaptırıcam ama hangi merkez ve hangi dr tavsiyelerinizi bekliyorum fsh yüksek çıktığı için biran evvel tedaviye başlamam gerekiyor sevgiler

canım hakkında hayırlısı olsun bende antalyada tüp bebek yaptırdım şuan bebişlerimi büyütüyorum antalya ÖZEL ANADOLU HASTANESİ DOKTOR SİNAN KURŞUN TAVSİYE EDERİM CANIM ÇOK GÜZEL BİRYER VE SÜPER BİR EKİP
:içelim:

hepinize çooook tşk. ederim canlarım akşam dr. gideceğimi söylemiştim sizlere gittim bana diğer dr. sadece bu tahlille böyle bi şey söylemesinin yanlış olduğunu tek fsh 23 olmasının bu sonucunu çıkarmayacağını söyledi
diğer hormon tahlillerim normal olduğu için aşılama ile bile hamile kalabilirsin ama önce rahim filmi çekelim adet kanamanın 2. 3. günlerinde yumurtaların sayısı durumu falan belli oluyomuş ultrasonla bi bakalım dedi bide rahim içerisinde bazılarının zar gibi böyle perde gibi bişey oluyomuş buda rahim filminde belli oluyomuş onada bi bakalım dedi şimdi hemen tüp bebekle bile zor diyemeyiz sırf yumurtanın kalitesi için bile farklı tetkikler oluyor bunları yapmadan bişey söylememiz yanlış olur dedi içim rahatladı eşim için sperm tahlili istedi ve bu bahsettiğim dr. un antalya tüp bebek merkeziyle bağlantıları var kendisi sadece aşılama yapıyor ama olmazsa antalyaya yönlendiriyor bana hatta içini rahatlatmak için bunları söylediğimi düşünüyorsan antalya tüp bebektweki arkadaşlarımla seni görüştüreyim onlarda aynı şeyleri söyliyecekler dedi tahlil ve filmler sonucu aşılama yada tüp bebeğe karar verilecek fsh düşmezse tüp yönlendiririm dedi kesinlikle ümitsiz değilsin dedi havalara uçtum inş. dediği çıkar allahım sen yardım et hepimize isteyen herkeze öpücükler hepinize

X