- Konu Sahibi ania.danya
-
MERHABA
benim haftaya Ömer refik özerdem tarafından ameliyatım olacak.Gelişmeler hakkında size bilgi veririm.
tekrar merhaba ameliyatımı oldum hem burun içindeki etlerimi aldı hemde nefes almamda sorun yaşatan kemik kırıldı birde çenem gerideydi şu an çok iyiyim nefes problemim kalmadı bugün alçım alındı çok temiz iş çıkardı doktorum ilk gün zordu burun ile ilgili hiç ağrım olmadı ama çenem beni zorladı şu an bant takılı 4 gün sonra çıkarılıcak.Ameliyat öncesi Ömer beyi çok araştırdım Ankaradan ve antalyadan 4 doktordan Ömer Bey hakında çok iyi referans aldım.Doktorum ve ekibi çok ilgiliydi.kendimi iyi hissediyorum.3 ay sonra tam anlamıyla şekli oturacak.Burun ucum çok büyüktü kıkırdak ile ilgili çok işlem gördüğü için şişin inmesi zaman alacak.Gönül rahatlığıyla Ömer beyi tavsiye ediyorum çevreme.Çok tecrübeli güveni hissettiriyor.Antalya da yaşadığım için Ömer beyi bulmam şans oldu benim için.Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.
Merhaba
Ömer bey ameliyatı kendi gerçekleştirdi.Kulak Burun cu yoktu.Hem sağlık için hemde estetik için oldum ameliyatımı.Şu an için nefes problemi yaşamıyorum.Bendeki emik eğriliği çok fazlaydı.2 cm kadar sağ tarafa eğikti.Bugün bantlarım çıkıyor en yakın zamanda resmimi eklemeye çalışırım.Ssk karşılamadı.Benim aptırdığım tüm işlemler estetik ameliyata giriyordu.Ömer beye mail atarsanız fiyat ve yapacağı ameliyat hakkında çok detaylı bilgi veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?