Antalya'da satın alabileceğim ya da kiralayabileceğim gelinlik arıyorum

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
Kızlar Antalya'da deneyerek alabileceğim veya kiralayabileceğim gelinlik arıyorum. Muratpaşa'da oturuyorum.

Kriterlerim;

Temiz ve sararmamış olması
36-38 bedene ve 85 göğüse uyabilecek arkası ipli model olması.
Çok kabarık (prenses model) olmaması, A kesimi olması.
Renk olarak beyaz olması, en kötü ihtimalle beyaza yakın kırık beyaz dediğimiz renk olması
Kesinlikle aşırı boncuklu, pileli, taşlı pullu olmaması (sadece göğüs kısmında olabilir)
Etek kısmının bürümcük gibi ya da katlı değil de düz olması

Bu kriterlere uyan veya yakın olan gelinliğiniz varsa talibim. Sevgiler...

Cnm bende antalyadaydim gelnligim kirik beyaz
Begendm bi model ve diktirdim prenses diye geçiyordu fakat ben altini biraz daha kabarik olmayan yaptırdım 38 bedenim arkası ipli gogus 85 90 sade bi gelnlik ilanim var prenses gelinlik diye açtığım konulardan resimlere bakablrsin

Canım ilanını gördüm, gelinliğin çok şık, sana da çok yakışmış ama ben biraz daha düz bir model arıyorum. Boyum kısa olduğu için bu tarz kabarık modelleri beni çok şişman gösteriyor. Kabarıklık olarak aradığım tarz fotoğrafta ki gibi. İlgine teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1021549

Son düzenleme:

Peki cnm ck tsk ederm boyun kaç acaba

Merhaba.36-38-40 beden uyumlu özel dikim gelinlik diye bi basligim var.ona bakar misin?

Merhaba canım, başlığına baktım. Kabarıklığı tam istediğim gibi, çok zarif. Fakat taş anlamında değil de model olarak biraz sade geldi benim zevkime göre. Çok teşekkür ederim. Bu şekilde bulamazsam alacağım mecburen. Denk getirmek zor çünkü. Sevgiyle kal

Sade sade sapsade doğru.ama inan üstüne çok farklı duruyor.inşallah istediğin gün bi bulursun.hic bisey bulamazsan eskişehire git.bu gelnligi ben nerdeyse yari fiyatina diktirdim orda.

merhaba bende antalyadayım gelinlik arıyorum gelinliğe bakablirmiyim fiyat ne düşünüyorsunuz

merhaba bende antalyadayım gelinlik arıyorum gelinliğe bakablirmiyim fiyat ne düşünüyorsunuz

Gelinligim prenses gelinlik satiyorum diye konu var cnm ordan bakablrsn 1600e aldm ama fiyatta yardmci olrm begenrsen

canım benım boyda 1.55 sade bende bıraz ete dolgun bırı old ıcın gelınlıgımı kabarık olmamasına ozen gosterdım ılgılenırsen fıyat konusunda yardımcı olbalırım

canım benım boyda 1.55 sade bende bıraz ete dolgun bırı old ıcın gelınlıgımı kabarık olmamasına ozen gosterdım ılgılenırsen fıyat konusunda yardımcı olbalırım

canım gelinliğiniz çok hoşuma gitti kabarıklığı, modeli. Örnek gösterdim :) Sadece göğüs dekoltesi (ben çatalım az da olsa gözüksün istemiyorum) uygun olmadı. Biraz dolgun göğüslerim. Sonra dedim ki bu böyle olmayacak ve gelinlikçileri dolaştım, denedim ve gelinliğin başkasınınkini deneyerek alınacak bir şey olmadığını gördüm:) Özel dikim de bile kaç prova alınıyor. Düğünden 10 gün önce bi daha bakılıyor.

Sizin ki harika ama. Çok yakışmış size de. Fakat ben diktirmeye karar verdim. İlginize teşekkür ederim.

rıca ederım canım benımde gogusler buyuk maalesef hatta dugun ustu bırde kılo aldım bolero falanda dıktırebılırdın canım. ama yınede ıcıne sınen bır gelınlık olması en doğal hakkın mutluluklar dılerım sımdıden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…