- 14 Haziran 2014
- 373
- 67
-
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
ya ben hitereskopi oldumKimse yok muydu kizlarr
ama mersindeya ben hitereskopi oldum
Sağol cnm da bana antalya da iyi bi yer lazım. Iyi bi dr.cok geçmiş olsun sana buaradaama mersinde
internetten araştr cnmSağol cnm da bana antalya da iyi bi yer lazım. Iyi bi dr.cok geçmiş olsun sana buarada
Saol cnm cvp verdiğin için. Sen mi gittin bu dr aAntalya'da vitale var canım orda Ali Fuat olması Lazım kadın doğum uzmanı kendisi her konuda iyi diye biliyorum bi araştır istersen
Rica ederim canım gittim adet düzensizliği vardı bi Sürü doktor gezdim stresten filan dediler Ali Fuat pkolu olduğumu ondan düzensiz oldğnu söyledi ilaçla 3 ayda tedavi oldum.ayrıca o gün rahmimin ters olduğunu gören de kendisi zaten muayene için bile sıra bulamayınca anlrsın ne kadar ünlü oldğnu inşallah sorununa çözüm bulursunSaol cnm cvp verdiğin için. Sen mi gittin bu dr a
Sağol cnm benim inşallah. .sen naptin sonuç ne oldu? Benim bi tanıdığım da pkolu Allah kolaylik versin herkese inşallahRica ederim canım gittim adet düzensizliği vardı bi Sürü doktor gezdim stresten filan dediler Ali Fuat pkolu olduğumu ondan düzensiz oldğnu söyledi ilaçla 3 ayda tedavi oldum.ayrıca o gün rahmimin ters olduğunu gören de kendisi zaten muayene için bile sıra bulamayınca anlrsın ne kadar ünlü oldğnu inşallah sorununa çözüm bulursun
Dediğim gibi canım 3 ayda tedavi oldum geçti çok şükür evet Allah herkese şifa versin inşallahSağol cnm benim inşallah. .sen naptin sonuç ne oldu? Benim bi tanıdığım da pkolu Allah kolaylik versin herkese inşallah