ANTALYA'DA ÖZEL HASTANE VE DOKTOR TAVSİYE / BİLGİ

Sim

Bilmemek güzeldir, bilmekse daha güzel !
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
261
26
318
Selam arkadaşlar ,
4 haftalık hamileyim , hastane ve doktor araştırıyorum. Medstar Antalya veya Medikal Park düşünüyoruz. Kararsız kaldım.
Medstar'ın doktorları ile ilgili bilginiz var mı ? Ayhan Bey ve Koray Bey ?nasıllar ve ücret hastane olarak nasıl,Medstar ?
Medikalpark için de aynı sorularım var .Orada Timur Bey'e gidicem eğer Medikalpark olursa. ama çok karasız kaldım.
OFM, Medisu bunlarda bana çok ters semtlerde.

Merhaba,forumlari incelerken gordum yazinizi. Gebelik takibinizi nerde yaptiriyorsunuz? Benim doktorum Selale Tip Merkezinde dogumlari da Medicalparkta yaptiriyo. Bundan once ki dogumumu da Tarik hoca yaptirmisti. Medicalparkta. Simdi yine hamileyim dogumu tipda prof mi yaptirsam diye dusunuyorum. Tip biraz kalabalik korkularim bu yuzden... Medicalparktanda doktorumdan cok memnunum fiyat biraz pahali oldugu icin tipa yonelmeyi dusunuyorum. Ama kararsizim.

merhaba ben medstarda ünal beye gidiyorum ama malesef değiştirmeyi düşünüyorum fazla ilgisiz ve aradığımda sanki azarlar gibi yada zorla konuşturuyor gibi cvplar veriyo siz kimde karar kıldınız memnunmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…